حجت الاسلام محمد حسن اختری دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) در گفتگو با خبرنگار مهر درباره تأکیدات مقام معظم رهبری بر لزوم مقابله با جنگ نرم گفت: در جهان فعلی جبهه های جدیدی به وجود آمده و گروه های مختلفی در مقابل یکدیگر قرار گرفته اند. ما به عنوان حافظان دین مقدس اسلام در برابر خود گروه های مختلفی مشاهده می کنیم، از این رو باید امکانات جدیدی فراهم کنیم تا با ابزار مدرن و جدید بتوانیم از کیان و مکتب خود دفاع و آن را به طور روشن به دنیا معرفی کنیم.
وی افزود: شرایطی که امروز به وجود آمده هم از نظر چالشها و هم فرصتهای موجود بی سابقه است. یکی از این چالشها و فرصتها امکان ارتباط با نقاط دور و نزدیک جهان است. ایجاد ارتباط در قرون گذشته نیازمند حرکت فیزیکی بوده است اما امروز می توان با استفاده از فضای مجازی وارد تمام مناطق دور افتاده شد.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) گفت: آنها که در جبهه مخالف ما قرار گرفته نیز چنین امکاناتی در دسترس دارند و می توانند به همین سادگی تا اعماق مناطق دور افتاده ما در تمام اقشار و طبقات جامعه نفوذ یافته و همه ایده ها، تشکیکها و تردیدها، تهمتها و افتراهای خود را در سطح وسیع منتشر کنند. در نتیجه هم از نظر چالشها و هم فرصتها زمینه های جدید در دنیا به وجود آمده است.
حجت الاسلام اختری تصریح کرد: مقام معظم رهبری که همواره صلابت، شجاعت و درایت خود را نشان داده با تیزبینی، دقت نظر و آینده نگری خود از سالیان قبل همواره وضعیت جدید را اعلام روشن و تأکید کرده اند که یکی از آنها مسئله تهاجم فرهنگی بود که بیش از بیست سال قبل از سوی مقام معظم رهبری مطرح شد.
اختری افزود: ایشان فرمودند دشمنان ما با همه ابزار خود در همه زمینه های فرهنگی به ما حمله می کنند، ازاین رو مقام معظم رهبیر در همان زمان هشدار دادند که باید در این سو نیز این جبهه قوی به وجود آید تا در برابر این هجوم فرهنگی غرب مجهز و آماده بشویم تا بتوانیم توان خود را ابراز کنیم.
وی اضافه کرد: مقام معظم رهبری همواره آمادگی از نظر محتوایی و مضامین را مورد تأکید قرار داده اند و امروز حقیقتی است که در دنیا شاهد آن هستیم که جهان تشنه معنویت و دین است. معارف اسلامی، معارف دینی و ارتباط با خداوند متعال امروز در جهان به طور گسترده ای رونق یافته است. ملتهایی که غرق در مادیت بودند، جوانان اساتید و حتی گروه ها و احزاب که غرق در مسائل مادی بودند، امروز به علت بن بستی که برای آنها به وجود آمده و پوچی که از آن مکاتب و ایده های خود برایشان مانده از تمام ایده ها و اهداف خود رویگردان شده و همه آنها به سمت معنویت، دین ، خدا و غیب روی آورده اند.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت با اشاره به اینکه تشنگی معنویت در جهان فرصتی است که امروز به وجود آمده گفت: مقام معظم رهبری بارها تأکید کرده اند باید در این جهان تشنه که اقشار مختلف مردم در اندیشه فراگیری هستند معارف عالی انسانی، مضامین انسان ساز دین را که پاسخگوی تمام نیازمندیهای بشر امروز و آینده هست را ارائه کنیم.
اختری گفت: رهبر معظم انقلاب همچنین امروز تأکید می کنند که حوزه های علمیه شیعه در سراسر دنیا باید متحول شوند و با تمام امکانات به میدان آیند و از تمام ابزارها استفاده کنند و بهترین ابزار نیز ابزار نرم است تا از آن در این جنگ نرم استفاده شود و جبهه ای مستحکم و عقلانی در مقابل تمام ایده های پوچ و مادی عرضه کنیم.
نظر شما