به گزارش خبرنگار مهر در کرج، محمود دادگو ظهر شنبه در مراسم افتتاحیه پارک بانوان کرج افزود: انجام توافقات مورد نیاز در خصوص زمینهای جهانشهر کرج دنبال می شود اما باید در درجه اول، مشکلات و موانع موجود در این زمینه را از میان برداریم.
وی ادامه داد: از سالها قبل، درگیر انجام توافقات در خصوص زمینهای یادشده هستیم و هنوز در این خصوص با مشکلات و موانع مختلفی مواجهیم که این امر بر مشکلات می افزاید.
عضو شورای شهر کرج گفت: لازم است همه مشکلاتی که در این زمینه با بنیاد شهید داریم، رفع شود تا بتوانیم از تبدیل فضای سبز به فضایی برای احداث ساختمان و ساختمان سازی جلوگیری کنیم.
وی بیان کرد: پارک بانوان به جای شش هکتار باید 20 هکتار باشد ضمن اینکه اگر موانع یادشده از میان برداشته شده بود، این پارک در 20 هکتار احداث می شد.
دادگو خاطرنشان کرد: در عین حال باید شرایطی را فراهم کنیم که مردم در قبال حفظ و نگهداری پارکها خود را مسئول بدانند و اهمیت وظیفه خود در این خصوص را بیش از قبل جدی بگیرند.
از استهلاک پارکها جلوگیری به عمل آید
وی اضافه کرد: این امر کمک می کند تا از استهلاک پارکها بیش از قبل جلوگیری به عمل آید و عمر پارکها افزایش قابل توجهی داشته باشد که این امر حائز اهمیت است.
دادگو یادآور شد: مدیر سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری کرج برای احداث پارک بانوان تلاش زیادی کرده ضمن اینکه تلاش مسئولان و مدیران ذیربط دیگر نیز در این زمینه غیرقابل انکار است.
وی افزود: پارک بانوان به نام "باغ جهان" شناخته می شود و امکانات ورزشی قابل توجهی برای تجهیز این پارک در نظر گرفته شده است.
مدیر سازمان پارکهای کرج ثبات کاری قابل توجهی داشته است
این مسئول خاطرنشان کرد: مدیر سازمان پارکهای کرج سالهاست که در این سازمان فعالیت می کند و طی این سالها ثبات قابل توجهی داشته است.
دادگو افزود: این ثبات بر بازدهی تلاشها می افزاید ضمن اینکه اگر ثبات کاری وجود داشته باشد، پیشرفتهای فراوانی حاصل خواهد شد.
وی یادآور شد: هرجا که ثبات وجود داشته باشد، پیشبرد امور به نحو مطلوبتری صورت می گیرد و این امر هیچگاه قابل انکار نیست.
وجود باغ جهان بر پتانسیلهای ورزشی کرج می افزاید
در ادامه این مراسم نیز شهردار منطقه یک کرج افزود: باغ جهان اولین پارک ویژه بانوان کرج است و وجود این پارک بر پتانسیلهای ورزشی کرج می افزاید.
شریف کاظمی اضافه کرد: در احداث این پارک، دستگاه ها و مسئولان فراوانی تلاش کرده اند که تلاش و همکاری آنها شایسته تقدیر است.
نظر شما