۱۲ آذر ۱۳۸۹، ۱۲:۰۲

ادامه تناقضات در تیم ستاره‌ها/

خاکپور سرمربی استیل آذین! / تماس سرمربی جدید برای رخصت از پیروانی

خاکپور سرمربی استیل آذین! / تماس سرمربی جدید برای رخصت از پیروانی

درحالیکه مالک و رئیس هیئت مدیره باشگاه استیل آذین هرگونه عقد قرارداد با محمد خاکپور به عنوان سرمربی تیم فوتبال این باشگاه را رد کرد، افشین پیروانی اعلام کرد محمد خاکپور برای هدایت این تیم از وی رخصت گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از استعفای دسته جمعی کادر فنی استیل آذین، خبر حضور محمد خاکپور به عنوان سرمربی جدید این تیم مطرح شد اما این خبر از سوی حسین هدایتی مالک و رئیس هیئت مدیره باشگاه استیل آذین رد شد.

در این شرایط افشین پیروانی ظهر امروز جمعه در برنامه‌ای تلویزیونی اعلام کرد محمد خاکپور جمعه شب با وی تماس گرفته و برای حضور در تیم استیل آذین و هدایت این تیم خصوصی از وی رخصت گرفته است.

صادق درودگر سرپرست تیم فوتبال استیل آذین هم در گفتگو با خبرنگار مهر از اظهار نظر در این خصوص خودداری کرد تا با توجه به صحبت‌های حسین هدایتی و افشین پیروانی وضعیت سرمربی فوتبال استیل آذین همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار داشته باشد.

تیم فوتبال استیل آذین که فصل دهم را با لوبیسا تومباکوویچ به عنوان سرمربی آغاز کرد، پس از برکناری وی افشین پیروانی را به عنوان سرمربی انتخاب کرد اما وی نیز پس از شکست 3 بر صفر برابر شهرداری تبریز در هفته پانزدهم لیگ برتر از سمت خود استعفا کرد. این تیم عصر شنبه در دیدار هفته هفدهم خود در رقابت‌های لیگ برتر میزبان ذوب آهن اصفهان است.

کد خبر 1202888

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha