پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ آذر ۱۳۸۹، ۱۰:۱۵

علی کریمی:

قطبی بخواهد در خدمت تیم ملی هستم/ خوشحالم که بالاخره پیروز شدیم

قطبی بخواهد در خدمت تیم ملی هستم/ خوشحالم که بالاخره پیروز شدیم

بازیکن تیم فوتبال استیل آذین گفت: هر چند اعتقاد دارم تیم ملی جوانان خوبی دارد اما اگر سرمربی بخواهد حاضرم به تیم ملی کمک کنم.

به گزارش خبرنگار مهر ، علی کریمی پس از پیروزی 2 بر یک استیل‌آذین برابر فولاد اظهار داشت: در این بازی فقط به دنبال 3 امتیاز بودیم و خوشحالم که توانستیم به این هدف دست یابیم. در هفته‌های گذشته شرایط تیم تغییر کرده بود و به این پیروزی نیاز داشتیم.

وی ادامه داد: فولاد تیم بسیار خوبی است و روز دوشنبه نیز در چارچوب رقابت‌های جام حذفی کار دشواری برابر این تیم خواهیم داشت، اما امیدوارم بتوانیم در این مسابقه نیز پیروز شویم.
 
کریمی درباره شرایط تیم ملی خاطرنشان کرد: به هر حال قطبی سرمربی تیم ملی است و باید تمام حمایت‌ها از او انجام شود. خوشبختانه تیم خوبی داریم و تمام ستاره‌های لیگ به این تیم دعوت شده‌اند و امیدوارم بتوانیم با دعای خیر مردم و تلاش مضاعف بازیکنان در جام ملت‌ها موفق باشیم.

کریمی افزود: با برنامه‌ریزی و ارنج مناسب می‌توانیم نتیجه خوبی به دست آوریم و حرف‌هایی برای گفتن داشته باشیم. البته 4 ماه است دور از تیم ملی هستم و نمی‌توانم اطلاعات دقیقی از وضعیت این تیم بدهم.
 
وی درباره قرار گرفتن اسمش در جمع 50 بازیکن تیم ملی گفت: من اگر بتوانم، به همین استیل‌آذین کمک می‌کنم. هر چند که احترام خاصی به تیم ملی قائل هستم و این موضوع را بارها نشان داده‌ام.

کریمی خاطرنشان کرد: برای حضور در تیم ملی هیچ صحبتی با من صورت نگرفته است، اما در حال حاضر با این جوانان نیازی به من در تیم ملی نیست. من اگر جای سرمربی بودم در این برهه زمانی به جوانان بها می‌دادم و از انگیزه آنها برای حضور در تیم ملی استفاده می‌کردم.

وی یادآور شد: در هر حال اگر در شرایط ایده‌آل بودم و می‌توانستم به تیم ملی کمک کنم با کمال میل به این تیم خواهم رفت. در این شرایط که استیل‌آذین در انتهای جدول است خود شما به دعوت شدن بازیکنی از این تیم ایراد می‌گیرد و حاشیه به وجود می‌آورید. باز هم می‌گویم اگر سرمربی صلاح بداند در خدمت تیم ملی هستم، هرچند که دوست ندارم برای تیم بار محسوب شوم و قصد کمک به تیم ملی را دارم. 
کد خبر 1207588

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha