علی حدادی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: در حال حاضر هفت مرکز دانشگاهی آزاد، پیام نور و علمی کاربردی در سطح شهرستان ساوجبلاغ مستقر هستند که در این واحدها در مجموع بیش از پنج هزار دانشجو در رشته های مختلف مشغول به تحصیل هستند.
وی افزود: در راستای ارتقا این شهرستان و مطرح شدن در مجامع بین المللی وکشوری طی رایزنی با دانشگاه شهید بهشتی، مسئولان این دانشگاه موافقت کردند تا بخشی از پردیس دانشگاه شهید بهشتی به ساوجبلاغ منتقل شود.
این مسئول خاطرنشان کرد: امید می رود که شرایط و بسترهای لازم برای استقرار این پردیس هرچه سریعتر در این شهرستان فراهم شود.
حدادی بیان داشت: در قالب اجرای این طرح قرار استکه برخی رشته های کارشناسی ارشد و دکترای دانشگاه شهید بهشتی به این منطقه منتقل شود.
فرماندار شهرستان ساوجبلاغ در بخش دیگری عنوان کرد: با تکمیل عملیات ساخت مترو کرج- هشتگرد و راه اندازی این طرح بزرگ بخش حمل و نقل و رفت و آمددانشجویان نیز با سهولت بیشتری انجام خواهد شد.
وی با اشاره به سخنان اخیروزیر مسکن و شهرسازی مبنی بر اینکه طرح متروی کرج - هشتگرد تا پایان سال 90 تکمیل وآماده بهره برداری می شود، اعلام کرد: امید می رود که با اجرای چنین طرح های بیشترهای آموزش برای افراد به خصوص جوانان و نوجوانان در این شهرستان فراهم شود.

کرج - خبرگزاری مهر: فرماندار ساوجبلاغ از انتقال بخشی از پردیس دانشگاه شهید بهشتی تهران به این شهرستان خبر داد.
کد خبر 1212830
نظر شما