۵ دی ۱۳۸۹، ۱۰:۰۴

اولین همایش علمی و تخصصی پیشگیری از اعتیاد در گلستان برگزار شد

اولین همایش علمی و تخصصی پیشگیری از اعتیاد در گلستان برگزار شد

گرگان - خبرگزاری مهر: نخستین همایش علمی و تخصصی راههای پیشگیری از اعتیاد با حضور مسئولان و کارشناسان در گرگان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، فرمانده انتظامی گلستان عصر شنبه در حاشیه این همایش گفت: 34 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده بود که هفت مقاله برتر معرفی شد.

سردار حمید عطایی افزود: یکی از توطئه های دشمنان، افزایش و گرایش جوانان به سمت مواد مخدر بویژه مواد مخدر صنعتی است.
 
وی اظهار داشت: متاسفانه گرایش به این سمت در حال شکل گیری است و باید برای پیشگیری از این آسیب برنامه ریزی شود.
 
وی کشفیات حوزه مواد مخدر استان در راستای مبارزه با این معضل را مطلوب برشمرد و گفت: سه لابراتور تولید شیشه در استان کشف و پلمپ شد و خوشبختانه از رسیدن آن به مرحله تولید جلوگیری شد.
 
سردار عطایی بیان داشت: همچنین، در هفته گذشته 24 کیلوگرم ماده مخدر کراک در استان کشف و ضبط شد که از خطرناکترین ماده مخدر صنعتی است.
 
فرمانده انتظامی گلستان تاکید کرد: در کنار مبارزه قاطع با موادمخدر و درمان معتادان، مبحث پیشگیری باید مورد توجه اساسی قرار گیرد.
کد خبر 1217417

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha