۵ دی ۱۳۸۹، ۱۶:۰۴

مهدوی اصل به مهر خبر داد:

زندگینامه "مردان بزرگ دین" چاپ می‌شود/ "من بچه انقلابم" در راه

زندگینامه "مردان بزرگ دین" چاپ می‌شود/ "من بچه انقلابم" در راه

ناهید مهدوی اصل نویسنده و پژوهشگر ادبیات کودک به تازگی کتاب "قصص انبیا" را در یازده جلد نگارش کرده که شامل 10 رمان است و زندگی مردان بزرگ دین از آدم تا حضرت محمد (ص) را بیان می کند.

وی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره این مجموعه که توسط  انتشارات "چاپ شهر" منتشر می‌شود، افزود: همیشه درباره پیامبران به بچه‌ها اشاره‌ای شده اما هیچ‌گاه در مورد زندگینامه آنها حرفی زده نشده است. به همین دلیل تصمیم به نگارش این 11 جلد کتاب گرفتم.

مهدوی اصل ادامه داد: زندگینامه حضرت محمد (ص) را در دو جلد به صورت کامل و با بیانی ساده و شیوا نوشته‌ام تا کودکان با زوایای مختلف زندگی ایشان آشنا شوند.

 وی همچنین درباره دیگر آثارش اینچنین توضیح داد: کتاب "قهقهه شادی کودکان"  هم‌اکنون مراحل تصویرگری را پشت سر می‌گذارد وتا قبل از سال نو منتشر می‌شود.

این نویسنده با اشاره به اینکه درون مایه این کتاب فانتزی - داستانی است، بیان کرد: این کتاب به طور قطع با استقبال فراوانی روبرو خواهد شد.

وی همچنین درباره "مجموعه بازی‌های طهران قدیم" نیز ادامه داد: این مجموعه،‌ بازی‌های سنتی و مشترک بین استان‌ها است و اغلب بازی‌هایی انتخاب شده که بچه‌ها ارتباط بهتری با آن برقرار می‌کنند.

مهدوی اصل  با اشاره به اینکه این بازی‌ها خاص کودکان پیش دبستانی و دبستانی است، ادامه داد: تصاویر کتاب کاملا قانونمند است، طوریکه هر کدام از قانون‌های بازی در یک تصویر قرار گرفته؛ ویژگی‌های بازی خیلی ساده و روان در بیضی‌های بالای صفحه طراحی شده که در مجموع بازی‌ها بهصورت خلاصه و تصویری نوشته شده است و بچه‌ها می‌توانند خیلی راحت با آن ارتباط برقرار کنند.

وی بیان کرد:‌ علاقه من این است که در هر حوزه‌ای از ادبیات کودک فعالیت می‌کنم، اعتماد به نفس بچه‌ها را تقویت  کنم تا در نهایت بچه‌ها بیاموزند که چگونه بتوانند بر ترس‌هاشان غلبه کنند.

این پژوهشگر ادبیات کودک اضافه کرد: در این مجموعه سعی کردم مهارت‌ها، پندها، اندرزها، افسانه‌ها و متل‌هایی را که در این بازی‌ها وجود دارد، برجسته‌تر کنم.

وی تاکید کرد: بازی فعالیت اجتماعی هر قوم و ملتی است که متاسفانه نه تنها در ایران بلکه در تمام کشورها به دست فراموشی سپرده شده و دوباره باید به آن ها رنگ و لعاب داده شود.

کتاب "من بچه انقلابم" دیگر اثر ناهید مهدوی اصل است،‌ وی در این‌باره گفت: این کتاب تا سه روز آینده به پایان می‌رسد و به زودی برای چاپ آن اقدام خواهم کرد.

وی افزود: درون مایه این کتاب تمام تجارب شخصی خودم از انقلاب است و به دلیل اینکه این مرحله از زندگی‌ام را به خوبی به یاد دارم تصمیم گرفتم آن را به رشته تحریر در‌آورم.

این نویسنده حوزه ادبیات کودک عنوان کرد: نویسنده باید نیاز جامعه را بسنجد و آثار نو خلق کند؛ آن زمان است که بچه‌ها با افسانه‌های قدیم و اسطوره‌هایشان ارتباط برقرار خواهند کرد.

وی بیان کرد: "پنج کتاب، پنج بازی" نیز در زمینه زیباسازی شهر آماده سازی شده که هم‌اکنون تصویرگری آن را انجام می‌دهیم.

ناهید مهدوی اصل انتشارات چاپ شهر را نیز اداره می‌کند و تمامی این آثار در این انتشارات به زیر چاپ خواهد رفت.
 

کد خبر 1217881

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha