۲۷ مهر ۱۳۸۳، ۱۱:۰۳

با ادامه شمارش آراء در افغانستان ؛

كرزاي همچنان بر قانوني وديگر رقباي انتخاباتي خود پيشي دارد

سايت اينترنتي انتخابات افغانستان با انتشار نتايج اوليه انتخابات رياست جمهوري افغانستان اعلام كرد حامد كرزاي رئيس دولت انتقالي افغانستان همچنان در اين انتخابات از يونس قانوني رقيب اصلي خود پيشتاز است .

به گزارش خبر گزاري مهر، طبق آمارهاي ارائه شده در اين سايت ، كرزاي 60.2 درصد آراء را ازآن خود كرده است و بعد از وي يونس قانوني با كسب تقريبا دوازده درصد آرايي را كه تاكنون شمارش شده كسب كرده است و عبدالرشيد دوستم از فرماندهان شمال افغانستان ده درصد آراء را بدست آورده است .

يونس قانوني وزير سابق آموزش و پرورش افغانستان در گفتگويي با آسوشيتدپرس گفت كه وي تا پايان تحقيقات سازمان ملل در باره تقلب هاي صورت گرفته اين نتايج را نخواهد پذيرفت .

وي افزود : در اين زمان ما بايد ببينيم كه آيا انتخابات مشروع بوده است يا نه ؟ هر چيري ديگر يك كودتاست .

هفتاد و پنج درصد از مردم افغانستان كه بيش از ده ميليون تن مي شود واجد شرايط شركت در اولين انتخابات رياست جمهوري افغانستان بودند .

طبق برنامه كشوربيست و هشت ميليون نفري افغانستان شاهد برگزاري انتخابات محلي و مجلس ملي در ماه آوريل خواهد بود .

سازمان ملل يك گروه سه نفره را براي تحقيق شكايات مربوط به تقلب و بي نظمي در انتخابات را منصوب كرد .

اين شكايات بيشتر مربوط به جوهرهاي بكار رفته براي علامت گذاري انگشتان راي دهندگان بود كه براحتي با آب پاك مي شد .

مانوئل دي الميدا اسيلوا سخنگوي سازمان ملل در افغانستان گفت كه طبق بيانيه سازمان ملل ، اين كميسيون در حال بررسي صد شكايت رسيده است .
کد خبر 122191

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha