به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، محمد حسن اکبری مطلق پیش از ظهر شنبه در نشست شورای توانبخشی مبتنی بر جامعه استان، این نهاد را سازمانی تخصصی و پرسشگر دانست و اظهار داشت: یکی از رسالت های امروز ما کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی و نرخ معلولیت است و طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه در این راستا انجام می شود.
وی جمعیت تحت پوشش این سازمان را 14هزار نفر عنوان کرد و بیان داشت: هم اکنون 10درصد جمعیت استان به نحوی از معلولیت رنج می برند.
اکبری مطلق با بیان اینکه با اجرای طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه 450هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش این طرح هستند، افزود: این تعداد جمعیت در 210 پایگاه نگهداری می شوند.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی از شناسایی بالغ بر هشت هزار و 500 نفر معلول در راستای اجرای این طرح خبر داد و گفت: آموزش و اشتغال از اولویت های کاری این سازمان است.
معاون توانبخشی سازمان بهزیستی خراسان جنوبی نیز در این نشست ضمن بررسی مصوبات جلسه قبل به بیان برخی از مشکلات اجرای طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه پرداخت.
فاطمه رزاقی خواستار توجه بیشتر به حوزه معلولین، اطلاع رسانی توانمندیهای آنها و مناسب سازی فضای شهری و تفریحی شد.
نظر شما