به گزارش خبرگزاري مهر، روزنامه هاآرتص در شماره روز دوشنبه به نقل از رابين افزود: اين ماهواره بر پايه موشك هاي بالستيك روسيه و مطابق با تكنولوژي روسيه ساخته شده است. به اعتقاد رابين تكنولوژي و كارشناسان روسيه سبب شدند كه ايران قادر شود اين ماهواره ها را بسازد.
به نوشته هاآرتص، ايران در حال حاضر در حال ساخت ماهواره است. كه دو عدد كوچك و يكي بزرگتر است واينها داراي دوربين جاسوسي نيز مي باشد. رابين معقتد است كه ماهواره داراي دوربين در بهار سال 2005 راه اندازي مي شود.
رابين كه در ساخت موشك هاي اوفك نقش قابل توجهي داشته است، معتقد است كه اگر روسيه به ايران كمك نمي كرد اين كشور نمي توانست چنين ماهواره اي را بسازد.
اين در حالي است كه چندي قبل روزنامه نيويورك تايمزدر گزارشي به نقل از منابع رسمي اسراييلي نوشت كه يك ماهواره جاسوسي اسراييلي دردرياي مديترانه نصب شد تا كنترل اين رژيم بر ايران را افزايش دهد.
اين ماهواره موسوم به اوفك 6 به اين منظور طراحي شده است تا به اسراييل امكان دهد تا كنترل بيشتري بر ايران در صورت حمله موشكي احتمالي داشته باشد و اطلاعات بيشتري درباره برنامه هاي رو به افزايش موشكي ايران براي رژيم صهيونيستي اسراييل فراهم آورد.
نيويورك تايمز با اشاره به اينكه اوفك در زبان عبري به معناي افق است، نوشت: به گفته منابع اسراييلي اين ماهواره در چند ماه آينده قادر است اطلاعات وسيع مورد نياز را به اسراييل بدهد.
اين روزنامه در ادامه همگام با جنجال آفريني تبليغاتي رسانه هاي غربي درراستاي عدم دستيابي ايران به فناوري صلح آميز هسته اي نوشت منابع اطلاعاتي و نظامي اسراييل اعلام كردند كه ايران به تازگي موشك هاي شهاب 3 را تست كرده است كه به راحتي مي توانند به اسراييل وحتي مكاني دورتر برسند و همچنين درصدد است كه تسليحات اتمي بسازد.


نظر شما