۱۹ دی ۱۳۸۹، ۱۱:۱۳

قنبری:

صنایع خراسان رضوی از خدمات پژوهشی دانشگاه‌ها بی بهره هستند

صنایع خراسان رضوی از خدمات پژوهشی دانشگاه‌ها بی بهره هستند

مشهد - خبرگزاری مهر: دبیر انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی گفت: بسیاری از صنایع این استان از خدمات پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه‌ها به دلیل کاربردی نبودن پژوهش ها بی بهره هستند.

حسین قنبری در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد اظهار داشت: نبود ارتباط مناسب بین صنعت و دانشگاه، حلقه مفقوده اقتصاد استان خراسان رضوی است.

وی افزود: هر چند که برای ارتباط صنعت و دانشگاه شاهد اقدامات خوبی از سوی مراکز دانشگاهی مشهد و این انجمن هستیم اما برای تحقق کامل این موضوع همچنان مشکلاتی وجود دارد.

قنبری با بیان اینکه خراسان رضوی با بیش از چهار هزار کارخانه بزرگ و کوچک یکی از قطبهای مهم صنعتی کشور است، اظهار داشت: با توجه به استعدادها و ظرفیتهای دانشگاه‌های مشهد به ویژه دانشگاه فردوسی و نیز توسعه روزافزون صنعت در این استان، باید سطح همکاریهای این دو بخش افزایش یابد.

وی افزود: صاحبان صنایع خراسان رضوی به این باور رسیده‌ اند که باید برای توسعه فناوری کار کنند اما در این خصوص دانشگاه نقش اساسی دارد.

قنبری عنوان کرد: توسعه صنعتی و اقتصادی خراسان رضوی نیاز به پشتوانه قوی علمی دارد و در این راستا انتظار می رود  که دانشگاه قابلیت حل معضلات صنعت و در نتیجه رشد و تعالی اقتصاد استان را داشته باشد.

وی، خراسان رضوی را یکی از استانهای موفق در گسترش آموزش عالی عنوان کرد و ادامه داد: اگر کارآفرینان و صنعتگران، دانشگاه‌ها را به عنوان موتور محرکه تلقی کنند، زمینه ارتباط صنعتی با مراکز علمی سریعتر محقق خواهد شد و شاهد رشد و شکوفایی بخشهای مختلف خواهیم بود.

دبیر انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی عنوان کرد: تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه می ‌تواند گامی مهم برای توسعه صنعتی و اقتصادی این استان باشد.

خراسان رضوی در برنامه پنج ساله چهارم 211 درصد رشد سرمایه گذاری صنعتی نسبت به برنامه سوم ‏داشته است.

کد خبر 1227914

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha