يك كارشناس شركت كنترل كيفيت هوا در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبر گزاري مهر با بيان اين خبر گفت : به گزارش سازمان هواشناسي مبني بر آسماني صاف تا كمي ابري ، همراه با وزش باد ملايم و غبار محلي كه در ارتفاعات با افزايش ابر و احتمال رگبارو رعد و برق همراه است ، انتظار مي رود در ساعات شامگاهي بر ميزان آلاينده ها افزوده و شاخص كيفيت هوا در شرايط نا سالم قرار بگيرد .
اين كارشناس افزود : طي صبح امروز به غير از محدوده مركزي در ساير نقاط شهر از ميزان آلاينده ها نسبت به روز گذشته كاسته شده است گفت : به دليل افزايش سرعت وزش باد و رعد و برق در ارتفاعات طي امروز از ميزان اين آلاينده ها كاسته شد اما در مناطق 6 ، 7 ، 11 و 12 ميزان آلاينده ها فراتر از حد مجازقرار گرفت .
وي در ادامه گفت : به دليل افزايش آلودگي هوا درمحدوده مركزي شهر به كودكان ، سالمندان و همچنين بيماران قلبي و تنفسي توصيه مي شود تا در حد امكان از تردد در نقاط مركزي و پر ترافيك شهر خودداري كنند .


نظر شما