پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۴ بهمن ۱۳۸۹، ۱۶:۲۶

جایگاه علمی و روحانی مراجع تقلید به جوانان شناسانده شود

جایگاه علمی و روحانی مراجع تقلید به جوانان شناسانده شود

بندرعباس - خبرگزاری مهر: رئیس کتابخانه مرعشی نجفی گفت: باید جایگاه علمی و روحانی مراجع تقلید به جوانان شناسانده شود.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به قم، حجت الاسلام محمود مرعشی نجفی، فرزند آیت الله مرعشی نجفی ظهر دوشنبه در دیدار با روسا و مدیران استان هرمزگان اظهارداشت: باید جایگاه علمی و روحانی طراز اول ما که مراجع هستند را به توده جوان کشور شناساند.

وی با بیان اینکه خیلی از جوانها وقتی صحبت از چهره های فوتبال و هنرمند حتی از کشورهای خارجی می شود ایشان را به درستی می شناسند، گفت: جوانها باید با علما و مراجع تقلید آشنا شوند و این خیلی بد است که مراجعی چون مرعشی نجفی برای برخی جوانان ناشناخته اند.

حجت الاسلام مرعشی نجفی خاطرنشان کرد: شناساندن این افراد وظیفه ماست و همان طور که در شهرستانها و دانشگاهها و مراکز همایشهایی برگزار می شود، باید برای شناساندن این بزرگمردان نیز درهمایشهای جامعی در استانهای سراسر کشور زحمت کشید.

استاندارهرمزگان و جمعی از مدیران استان هرمزگان و اعضای ستاد برگزاری جشنواره قرآنی مدهامتان ازکتابخانه آیت الله مرعشی نجفی بازدید کردند.

کد خبر 1239066

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha