پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۹ اسفند ۱۳۸۹، ۱۳:۴۲

حجت الاسلام خادمی:

700 گفتمان دینی در لرستان برگزار شد

700 گفتمان دینی در لرستان برگزار شد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان از برگزاری 700 گفتمان دینی با موضوعات مختلف در سال همت مضاعف، کار مضاعف در مدارس و مساجد این استان خبر داد.

حجت الاسلام علی خادمی در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد در سخنانی اظهار داشت: اداره کل تبلیغات اسلامی لرستان با برنامه ریزی دقیق و منسجم جهت ارتقاء بینش دینی و افزایش بصیرت آحاد مردم به ویژه جوانان و نوجوان برگزاری گفتمان های دینی در سطح مدارس و مساجد این استان را در دستور کار خود قرار داده است.

وی افزود: این گفتمان ها در موضوعات عفاف و حجاب، جنگ نرم ، فرق و نحله های انحرافی، آسیب های اجتماعی، مهارت های زندگی، انقلاب اسلامی، کار و تلاش در اسلام، جایگاه و اهمیت نماز، جوانان و نماز و دیگر موضوعات پانزده گانه در سطح استان برگزار شده و مورد استقبال دانش آموزان و اقشار مختلف مردم قرار گرفت.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان در ادامه سخنان خود همچنین از برگزاری 36 گفتمان دانشجویی و حوزوی در مراکز آموزش عالی این استان خبر داد و بیان داشت: اداره کل تبلیغات اسلامی لرستان با اشراف بر تأثیرگزاری قشر دانشجو و طلاب حوزه های دینی بر افکار عمومی برگزاری گفتمان های دینی در حوزه های مختلف را جهت تنویر افکار این قشر مهم از جامعه در دستور کار خود قرار داده تا از این طریق سطح آگاهی های دینی و سیاسی آنها را ارتقاء داده و به غنای فرهنگ دینی جامعه کمک نماید.

حجت الاسلام خادمی یادآور شد: گفتمان‌های دانشجویی و حوزوی در قالب پاسخ‌گویی به شبهات دینی در موضوعات آشنایی با فرق و نحله های انحرافی،نقدی بر شیطان پرستی،علل و عوامل بد حجابی و بی حجابی، حکومت ولایی در اسلام، پاسخ گویی به شبهات و عفاف و حجاب با استقبال چشمگیر دانشجویان و طلاب این استان برگزار شد.

کد خبر 1271110

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha