پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ اسفند ۱۳۸۹، ۲۰:۰۸

دستگاه قضایی در آذربایجان شرقی با متصرفان اراضی در تعطیلات نوروزی مقابله می کند

دستگاه قضایی در آذربایجان شرقی با متصرفان اراضی در تعطیلات نوروزی مقابله می کند

تبریز - خبرگزاری مهر: رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی تاکید کرد: دستگاه قضایی استان آمادگی برخورد و مقابله با سودجویان و فرصت طلبان نوروزی را دارد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، حجت الاسلام مالک اژدر شریفی ظهر چهارشنبه در آخرین جلسه شورای حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی استان گفت: یک عده فرصت طلب و سودجو از تعطیلات نوروزی و تعطیلی ادارات و سازمان ها سو استفاده کرده و زمینهای دولتی و خصوصی را به تصرف خود درآورده و پس از تعطیلات نیروی انتظامی و دادگستری را در مقابل کار انجام شده قرار می دهند که بعضا مشکلاتی را بوجود می آورند که در تعطیلات پیش رو با این مسئله بشدت مقابله خواهد شد.

همچنین دادستان عمومی و انقلاب تبریز در این نشست در پی سخنان رئیس کل دادگستری استان نسبت به افراد سودجو و فرصت طلبی که از تعطیلات نوروزی در این زمینه سوء استفاده می کنند هشدار داده و گفت: دادسرا و دستگاه قضائی در زمان تعطیلات آمادگی کامل برای مقابله با تصرف اراضی ملی و خصوصی را دارد.

موسی خلیل اللهی همچنین از سازمان مسکن و شهرسازی و اداره منابع طبیعی خواست که نفراتی را برای مقابله با این مسئله در زمان تعطیلات مشخص کرده تا مشکلی در این زمینه بوجود نیاید.

در پایان کارگروه های مقابله با تصرفات اراضی ملی گزارشات خود را در خصوص روستای آناخاتون و شهرک شهریار ارائه دادند. 

کد خبر 1275620

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha