۲۷ اسفند ۱۳۸۹، ۱۱:۴۴

یادواره شهدای فرهنگی لرستان برگزار شد

یادواره شهدای فرهنگی لرستان برگزار شد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: دومین یادواره شهدای فرهنگی لرستان که با حضور نماینده ولی فقیه در استان، معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان، نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت ابوالفضل استان، فرماندار خرم آباد و جمعی از مدیران استان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر از خرم آباد، مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان در این یادواره در سخنانی اظهار داشت: آموزش و پرورش استان لرستان با تقدیم 187 معلم شهید و 901 دانش آموز شهید کارنامه درخشانی در دفاع مقدس داشته است.

علی ماکنعلی همچنین با بیان اینکه همه دستگاهها و آحاد مردم بای خدمت و تکریم خانواده شهدا را در جامعه نهادینه کنند، یادآور شد: یکی از تکالیف ما در آموزش و پرورش انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جوان و نوجوان به خصوص دانش آموزان است.

وی علت ماندگاری شهدا در جامعه را شهادت در زیر پرچم ولایت عنوان کرد و اظهار داشت: وصایای شهدا ره توشه آینده ما برای پیمودن مسیر درست زندگی است.

نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان نیز در این یادواره در سخنانی عنوان کرد: مجاهدان راه خدا هم مال و هم جان خود را با بصیرت کامل در راه حق تعالی هدیه کرده اند.

علیرضا کمی در ادامه با اشاره به توطئه های استکبار جهانی علیه ملت مسلمان ایران گفت: امروز دشمنان با روش های مختلف به ویژه جنگ نرم درصدد پیاده کردن توطئه های خود هستند که در این راستا بصیرت افزایی نسل امروز جامعه ضروری است.

بنابر این گزارش در پایان این مراسم از خانواده های 187 معلم شهید استان، 21 جانباز فرهنگی و 4 تن از کارکنان فرزند شهید آموزش و پرورش استان لرستان با اهداء هدایایی تجلیل شد.

کد خبر 1276329

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha