پیام‌نما

وَلَا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَلَا السَّيِّئَةُ  ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَكَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ * * * نیکی و بدی یکسان نیست. [بدی را] با بهترین شیوه دفع کن؛ [با این برخورد متین و نیک] ناگاه کسی که میان تو و او دشمنی است [چنان شود] که گویی دوستی نزدیک و صمیمی است. * * * اگر خلق با تو بدى كرد و زشت / تو با او نكويى كن اى خوش‌سرشت

۲۸ اسفند ۱۳۸۹، ۱۳:۱۹

475 متخلف صنفی در بازارهای خراسان شمالی شناسایی شدند

475 متخلف صنفی در بازارهای خراسان شمالی شناسایی شدند

بجنورد - خبرگزاری مهر: رییس سازمان بازرگانی خراسان شمالی گفت: از شروع طرح نظارت نوروزی در بازارهای خراسان شمالی 475 متخلف شناسایی شدند.

محمد رضا کفاشی در گفتگو با خبرنگار مهر در بجنورد اظهار داشت: از زمان اجرای این طرح تاکنون شش هزار و 928 بازرسی از واحدهای صنفی و نیمه صنفی در سطح بازارهای این استان انجام شده است.

وی مهم ترین تخلف واحدهای صنفی را گرانفروشی، درج نکردن اتیکت قیمت، صادر نکردن فاکتور، تقلب و کم فروشی عنوان کرد.

رئیس سازمان بازرگانی خراسان شمالی تصریح کرد: ارزش اولیه ریالی پرونده های تخلف تشکیل شده 400 میلیون ریال است.

وی اذعان کرد: از زمان اجرای طرح نظارت نوروزی تاکنون 349 گزارش و شکایت به ستاد خبری بازرگانی رسیده است.

محمد رضا کفاشی خاطر نشان کرد: در این مدت 80 بازرس در قالب 40 تیم دو نفره به بازرسی از واحدهای صنفی مشغول بودند و همچنین گشت های مشترک با دستگاههای مرتبط مانند تعزیرات حکومتی، جهاد کشاورزی، نیروی انتظامی و شبکه بهداشت و درمان برگزار شد.
کد خبر 1276588

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha