۱۷ فروردین ۱۳۹۰، ۹:۰۱

حجت الاسلام میرعمادی:

جهاد اقتصادی در لرستان بومی سازی شود / ضرورت تبیین فرهنگ کار

جهاد اقتصادی در لرستان بومی سازی شود / ضرورت تبیین فرهنگ کار

خرم آباد - خبرگزاری مهر: نماینده ولی‌فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد با اشاره به نام‌گذاری سال 90 به‌نام جهاد اقتصادی، بر ضرورت بومی سازی شعار جهاد اقتصادی در استان تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر از خرم آباد، حجت‌الاسلام سیداحمد میرعمادی در دیدار با کارکنان سازمان بازرگانی لرستان در سخنانی اظهار داشت: نام‌گذاری امسال به‌نام جهاداقتصادی از طرف مقام معظم رهبری دستاوردها و مزایای فراوانی دارد که می‌طلبد در استان نیز تمام توان خود را در جهت تحقق پیام نوروزی مقام معظم رهبری و بومی سازی شعار جهاد اقتصادی به‌کار بگیریم.

وی شکوفایی اقتصاد، نهادینه شدن فرهنگ اقتصادی زندگی کردن، ترویج فرهنگ تلاش و کوشش و جدیت در کار را از مزایای جهاد اقتصادی عنوان کرد و افزود: با این پیام نوروزی مقام معظم رهبری به دنیا ثابت شده که انقلاب اسلامی توانایی اداره زندگی مادی و معنوی مردم را دارد.

نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد ادامه داد: برای عملی شدن پیام نوروزی مقام معظم رهبری در استان باید اقداماتی صورت بگیرد که از جمله آنها می‌توان به برنامه‌ریزی اقتصادی، تعیین اولویت‌ها، استفاده از مدیران با تجربه و برنامه‌ریز، واقع ‌نگری و نیاز‌سنجی واقعی در درون استان، کاهش هزینه‌های بی‌مورد به‌ویژه در بخش دولتی و نهادینه کردن فرهنگ کار و تلاش اشاره کرد.

وی با تاکید بر تلاش همه دستگاهها در راستای تحقق شعار سال، تصریح کرد: باید با تولید فکر و پرورش بهره ‌وری در راستای شکوفایی اقتصادی در کشور و استان گام برداریم.

حجت الاسلام میرعمادی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به تحولات منطقه اشاره کرد و افزود: تحولاتی که در منطقه خاورمیانه و بخشی از کشورهای آفریقایی شاهد آن هستیم منحصر به سقوط چند دیکتاتور نیست بلکه این تحولات اثرات و تبعاتش رشد فزاینده بیداری اسلامی و حاکمیت اسلامی را دنبال می‌کند.

نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد ادامه داد: موج بیداری به وجود آمده در میان ملت های منطقه در راستای قطع کامل نفوذ استعمارگران در منطقه است.

حجت الاسلام میرعمادی همچنین به حضور نظامی آمریکا در لیبی به بهانه سرکوبی قذافی اشاره و تصریح کرد: هدف آمریکاییها از این حضور فیزیکی جنگ با دیکتاتور لیبی نیست بلکه آنها می‌خواهند حضورشان را در لیبی حفظ کنند ولی آمریکا باید بدانند در منطقه جای پایی ندارد.

رئیس سازمان بازرگانی استان لرستان نیز در این دیدار با اشاره به نام‌گذاری سال جدید به‌نام جهاد اقتصادی، گفت: جمهوری اسلامی ایران در زمینه‌های علمی، سیاسی و اجتماعی به الگویی برای کشورهای دنیا تبدیل شده که امید است با تحقق شعار جهاد اقتصادی شاهد رشد و شکوفایی ایران اسلامی در حوزه اقتصاد نیز باشیم.

حجت الله بیرانوند افزود: تحقق و دستیابی به اهدافی که در شعار جهاد اقتصادی پیش‌بینی شده مستلزم مقدمات و اقداماتی است که باید همه افراد و اعضای مرتبط با امر اقتصاد تمام توان خود را به‌کار بگیرند.

بیرانوند با بیان اینکه امسال باید برای ما تلفیقی از همت مضاعف و کار مضاعف همراه با وجدان کاری باشد، خواستار توجه به اصلاح الگوی مصرف شد و بیان داشت: سازمان بازرگانی لرستان اقداماتی را در دست اجرا دارد که از جمله آنها می‌توان به طرح آمایش تجاری با هدف بررسی وضعیت زیرساخت‌های حوزه بازگانی و شناسایی نقاط قوت و ضعف و بررسی وضعیت بهره‌وری در بخش بازرگانی اشاره کرد.

کد خبر 1282422

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha