به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، محمد جعفری ظهر جمعه در سخنان پیش از خطبه نماز جمعه گرگان افزود: این درحالی است که میانیگن دارو به ازای هر نسخه در سال 77 حدود 4.75 قلم دارو بوده است.

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: میانگین تجویز دارو به ازای هر نسخه در استان در سالهای اخیر به 3.25 قلم دارو رسید.
وی اظهار داشت: سلامت امری مهمی است و یکی از آرزوهای اصلی انسان به شمار می آید.
وی با اشاره به شعار مقاومت به آنتی بیوتیک ها یک تهدید جهانی است، خاطرنشان کرد: اکنون مقاومتی به داروهای آنتی بیوکی که قبلا نسبت به آن حساسیت وجود داشت، صورت گرفت.
جعفری بیان داشت: مرگ و میرهای زیادی برای اثر بیماریهای میکروبی عفونی داشتیم و چیزی که الان اتفاق افتاد اینکه علیرغم افزایش آنتی بیوتیک، شاهد مرگ و میر مردم هستیم.
معاون دانشگاه علوم پزشکی گلستان خاطرنشان کرد: پنی سیلین معروف ترین و پراثرترین آنتی بیوتیک در جهان است که دیگر اثر زیادی ندارد.
وی عنوان کرد: چشم انداز پیش رو تیروه و تار است و اکنون در 54 درصد نسخه های پزشکان عمومی و 52 درصد نسخه های متخصصان آنتی بیوتیک نوشته می شود.
وی یادآورشد: 80 درصد تب های اطفال ویروسی است و نیاز به آنتی بیوتیک ندارد.
معاون دانشگاه علوم پزشکی گلستان یادآورشد: 40 درصد داروهای دریافتی توسط مردم بدون نسخه است و عدم رعایت طول درمان، استفاده مفرط از آنتی بیوتیک ها، مصرف آنتی بیوتیک هایی با کیفیت پایین و مشکلات تشخیصی از دلایل مقاومت به آنتی بیوتیک هاست.
کد خبر 1283979
نظر شما