به گزارش خبرگزاری مهر ، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی عصر دوشنبه در گفتگویی تلفنی با جاسم الخرافی رئیس مجلس کویت در گذشت ناگهانی برادر وی را تسلیت گفت و با وی و خانواده وی ابراز همدردی کرد.
لاریجانی در این گفتگوی تلفنی مراتب تاسف قلبی خود را از این واقعه مورد تاکید قرار داد و از خداوند متعال برای آن مرحوم غفران رحمت الهی و برای خانواده وی صبر و شکیبایی درخواست کرد.
جاسم الخرافی رئیس مجلس کویت نیز در این گفتگو ضمن تقدیر و تشکر از ابراز احساسات برادرانه لاریجانی اظهار امیدواری کرد الفت و دوستی میان دو ملت روز به روز تقویت و تحکیم یابد.
الخرافی با بیان اینکه ما مایل هستیم روابط دو کشور بیشتر تقویت شود و گسترش یابد، افزود: در شرایط سخت کنونی بسیاری از فتنه گران مایل نیستند مناسبات برادرانه فیمابین تقویت شود.
لاریجانی نیز ضمن تاکید بر نگاه مثبت دولت و مجلس ایران به توسعه و گسترش همکاری های برادرانه دو کشور گفت: نباید اجازه داد شیاطین به روابط دوستانه و صمیمانه دو کشور آسیب برسانند.
نظر شما