۲۴ آبان ۱۳۸۳، ۱۱:۰۳

كارشناس سازمان هواشناسي در گفتگو با "مهر " خبرداد :

آسمان كشور از روز سه شنبه باراني مي شود // تهران هفته باراني در پيش دارد

كارشناس سازمان هواشناسي از ورود سامانه كم فشاري از سمت شمال غرب كشور و حركت تدريجي آن به سمت ساير مناطق كشور و شهر تهران خبرداد و گفت : اين سيستم پس از ورود خود اكثر مناطق كشور را تحت پوشش قرار داده و موجب بارندگي مطلوبي در شهرهاي كشور خواهد شد كه پيش بيني مي شود از روز چهارشنبه با رسيدن اين سيستم به تهران شاهد بارندگي نسبتا زياد و مطلوبي در اين شهر باشيم .

مهندس محمد شاملو در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب افزود : همچنين از بعداز ظهر امروز وزش باد نسبتا شديد ، كاهش دما و بارندگي پراكنده را در تهران خواهيم داشت كه مقدار آن در مناطق شمالي شهر بيشتر است ، همچنين دماي هواي امشب تهران نيز نسبت به شب گذشته حدود 3 درجه  كاهش يافته و خنك تر خواهد شد كه پيش بيني مي شود اين كاهش دما تا پايان هفته ادامه داشته باشد . 

وي ادامه داد : همچنين با ورود سيستم كم فشار از سمت شمال غرب كشور از اواخر هفته ارتفاعات آبعلي و فيروزكوه شاهد افت دما و بارش برف خواهد بود .  

کد خبر 129623

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha