به گزارش خبرنگار مهر در تکاب، نقی کریمی صبح دوشنبه در جریان بازدید از طرحهای عمرانی شرکت آب منطقه ای در تکاب ضمن تاکید بر لزوم بهره برداری همه جانبه از ظرفیتهای این طرحهای عمرانی با توجه به وجود جاذبه های بی نظیر طبیعی در اطراف دریاچه سدها، افزود: این سدها هم اکنون آماده واگذاری برای اجرای طرحهای گردشگری به سرمایه گذاران است.
وی سدهای شهید قنبری ماکو، قیقاج پلدشت، ارس دو، دانالوی ماکو، کانسپی و سنجاق مهاباد، خراسانه بوکان، ورگیل سردشت، جلدیان در پیرانشهر و احمد آب تکاب را از جمله سد های دارای پتانسیل جذب گردشگر، آبزی پروری و ورزش های آبی در استان عنوان کرد.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی با اشاره به اینکه با واگذاری این سدها به بخش خصوصی علاوه بر توسعه صنعت گردشگری، تولید انواع آبزیان و اشتغالزایی در استان رونق خواهد گرفت، ادامه داد: با بهره برداری از سد احمد آباد تکاب زراعت در هزار و 800 هکتار زمین بهبود خواهد یافت.
کریمی خاطر نشان کرد: سد احمد آباد تکاب 90 درصد پیشرفت اجرایی داشته که با اختصاص اعتبار مورد نیاز عملیات اجرایی آن در کوتاهترین زمان تکمیل و هزار و 800 هکتار از اراضی پایین دست این سد از آب مطمئن برخوردار می شوند .
این مقام مسئول در ادامه سخنان خود خاطر نشان کرد: برای احداث این سد 46 میلیارد ریال هزینه شده و برای بهره برداری از آن 17میلیارد ریال دیگر نیز مورد نیاز است .
نظر شما