به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه خبرگزاري "مهر" اين كتاب كه به شيوه درسنامه آموزشي تدوين شده است به بررسي تحليلي تاريخ آفرينش تا بعثت (ص) مي پردازد. درسنامه تاريخ تحليلي دشمن شناسي مي كوشد پرده از برخي ابهام هاي تاريخي وعملكرد مخفي سازمان يهود بردارد و روشهاي نفوذ آنان در مسيحيت و اسلام را آشكار سازد.
كتاب در شش فصل تدوين شده است : در فصل نخست به دشمني شيطان و آغاز آفرينش اشاره مي شود و پس از توضيح چگونگي تشكيل اردوگاه حزب شيطان توسط قابيل، اقدامهاي اين حزب تا حضرت نوح(ع) بررسي مي شود. در فصل دوم تاريخ نوح مورد بررسي قرار مي گيرد و برخي از اقدامهاي دشمن در به راه انداختن جنگ رواني عليه اين پيامبر الهي مانند: شبهه افكني، ترور شخصيت، نفي فضيلت و اتهام گمراهي بر شمرده مي شود.
فصل سوم كتاب به بررسي تحليلي رويدادهاي دوران حضرت ابراهيم(ع) تا موسي(ع) مي باشد. در فصل چهارم نيز تاريخ دوران موسي(ع) تا عيسي(ع) را بررسي مي كند. انتظار بني اسرائيل در ظهور منجي، فرار موسي(ع) از دربار حركت بني اسرائيل به سمت سمت مصر در اين فصل بررسي مي شود. در فصل پنجم جستارهايي از تاريخ عيسي (ع) تا پيامبر اسلام (ع) بررسي مي شود. نويسندگان بر اين باورند كه عمليات يهود براي تخريب مسيحيت با ترور شخصيت عيسي در زمان حضور او و پس از آن القاي انديشه مسيحيت پولسي آغاز مي شود. در فصل ششم مهمترين اقدامات سازمان يهود براي نابود ساختن اسلام در سه محور ترسيم شده است: جلوگيري از پيدايش رسول خدا (ص) به وسيله اقدام به ترور اجداد ايشان، ايجاد موانع تاخير انداز بر سر راه فتح قدس توسط لشكر اسلام، نفوذ در حكومت اسلامي.
نظر شما