۱۰ خرداد ۱۳۹۰، ۱۸:۴۴

هنیه:

رژیم صهیونیستی منزوی تر می شود / روند تحولات به نفع ملت فلسطین است

رژیم صهیونیستی منزوی تر می شود / روند تحولات به نفع ملت فلسطین است

نخست وزیر منتخب مردم فلسطین با تاکید بر انزوای روز افزون رژیم صهیونیستی آینده غاصبان قدس را مبهم دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه القدس العربی، "اسماعیل هنیه" گفت : کشور فلسطین از راه خواهش و التماس از  آمریکا و کشورهای غربی تاسیس نخواهد شد و این مردم منطقه هستند که معادلات را ترسیم می کنند.

وی با اشاره به حمایتهای گسترده رژیم طاغوتی پیش از انقلاب اسلامی در ایران و ترکیه زمان حکومت لائیکها از صهیونیستهای غاصب افزود: تشکل کشور مستقل فلسطین با پایداری مردمی و مقاومت و حمایت همه ملتهای عربی و اسلامی میسر خواهد شد.ائتلاف سه گانه ای که اشغالگران را حمایت می کرد فروپاشیده است.

هنیه تصریح کرد: آینده اسرائیل در پرده ای از ابهام قرار دارد و روند تحولات منطقه به نفع آرمان فلسطین و مردم منطقه است. دوره اشغالگری به سر آمده است مردم منطقه تصمیم گیرنده اند و دیگر نیازی به اجازه آمریکا نیست.

نخست وزیر منتخب مردم فلسطین ضمن تمجید از مواضع ترکیه  و مصر در قبال موضوع فلسطین افزود: ترکیه هم اکنون اهمیت ویژه ای برای فلسطین قائل است و مصر هم با وجود فشارهای گسترده، گذرگاه رفح را باز کرد این به مفهوم بازگشت مصر به جایگاه واقعی خود است.

وی خاطر نشان کرد : مردم مصر هیچگاه نقشی در محاصره نوار غزه نداشته اند، بلکه رژیم سابق مصر بود که محاصره را اعمال می کرد.هم اکنون مردم مصر تصمیم گیرنده هستند و سیاستهای دیکته شده خارجی را قبول نمی کنند.

شایان ذکر است که مصر گذرگاه رفح را اخیرا برای همیشه باز کرده است که این موضوع خشم صهیونیستها را به دنبال داشته است.

کد خبر 1325857

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha