۱۷ خرداد ۱۳۹۰، ۹:۰۳

فرهادی مطرح کرد:

شرایط برای خروج داوطلبانه اتباع غیر مجاز از فارس فراهم است

شرایط برای خروج داوطلبانه اتباع غیر مجاز از فارس فراهم است

شیراز - خبرگزاری مهر: مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری فارس گفت: بحث خروج داوطلبانه اتباع غیر مجاز از استان استان همچنان برقرار است و در این راه امکانات لازم نیز در اختیار آنها قرار داده خواهد شد.

علی فرهادی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به توسعه فعالیتها برای خروج اتباع بیگانه غیر مجاز از استان فارس افزود: در حال حاضر 210 هزار نفر اتباع بیگانه غیر مجاز در فارس حضور دارند که از این میان بیشترین بازگشت داوطلبانه در سال گذشته بوده است.

مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری فارس گفت: طبق توافقات صورت گرفته با چندین کشور اتباعی که به صورت داخواه قصد خروج از استان را داشته باشند با هماهنگی های که میان این اداره کل و بخش امور خارجه انجام می شود، پس از طی کردن مراحل قانونی اتباع غیر مجاز می توانند به صورت قانونی به این کشورها وارد شوند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت تحصیلی فرزندان اتباع افغانی و عراقی حاضر در استان فارس نیز گفت: در حال حاضر حدود 15 هزار نفر از فرزندان اتباع بیگانه در مدارس استان مشغول به تحصیل هستند که از این میان 13 هزار و 524 نفر افغانی و 99 نفر نیز عراقی هستند.

فرهادی تصریح کرد: در مقطع دبستان پنج هزار و 613 نفر پسر و سه هزار و 986 نفر دختر افغانی، مقطع راهنمایی یک هزار و 594 نفر پسر و یک هزار و 940 نفر دختر افغانی و در مقطع دبیرستان نیز 461 نفر پسر و 470 نفر دختر افغانی در استان تحصیل می کنند.

مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری فارس ادامه داد: در بحث فرزندان اتباع عراقی نیز در مقطع دبستان 20 نفر پسر و 22 نفر دختر، مقطع راهنمایی 27 نفر پسر و 14 نفر دختر و مقطع دبیرستان نیز پنج نفر پسر و 12 نفر دختر عراقی در استان تحصیل می کنند.

کد خبر 1329007

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha