به گزارش خبرنگزاری مهر، نظام الدین برزگری در نشست مشترک هیئت رئیسه کمیته متناظر چوب و الوار و شورای کانون هماهنگی دانش و صنعت چوب و کاغذ کشور گفت: باتوجه به وجود منابع طبیعی و نیروهای متخصص در کشور ، لازم است کمیته متناظر چوب و الوار کشور فعالیت خود را در سطح بین المللی گسترش دهد.
وی تعامل بین دانشگاه و صنعت را برای گسترش فعالیت های بین المللی الزامی دانست.
رئیس سازمان استاندارد بابیان اینکه مسئولیت دبیرخانه 5 کمیته فنی تدوین استاندارد در ایران مستقر است ابراز امیدواری کرد: دبیرخانه کمیته فنی متناظر چوب والوار به عنوان ششمین دبیرخانه کمیته فنی تدوین استانداردهای بین المللی مستقر در ایران معرفی شود.
منصور قلیچ لی مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان گلستان در این نشست با اشاره به وجود 5 کمیته فنی متناظر در استان ها گفت: اولین کمیته فنی متناظر چوب و الوار کشور با مشارکت تولید کنندگان، دستگاههای اجرایی ذیربط و مراکز علمی و تحقیقاتی در استان گلستان ایجاد شده است.
وی افزود: این کمیته با هدف تعامل با دانشگاه؛ دبیرخانه این کمیته به دانشگاه علوم کشاوزی و منابع طبیعی گرگان واگذار شده است.
وی با اشاره به وجود بیش از 450 هزار هکتار اراضی جنگلی در استان گلستان ابراز امیدواری کرد: با همکاری دانشگاه مهندسی چوب و کاغذ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گام موثری در جهت استانداردسازی چوب و الوار کشور برداشته شود.
دکتر خزاعیان، رئیس کانون هماهنگی دانش صنعت چوب و کاغذ کشور و دکتر تقی طبرسا، دبیر کمیته متناظر چوب و الوار کشور با اشاره به اهمیت نقش استاندارد در صنایع مختلف بویژه صنعت چوب آمادگی خود را برای همکاری در زمینه استانداردسازی چوب و الوار و کاغذ اعلام داشتند.
نظر شما