پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ خرداد ۱۳۹۰، ۱۸:۱۹

سبزی خردکنهای غیر استاندارد در بازار تهران توقیف می شود

سبزی خردکنهای غیر استاندارد در بازار تهران توقیف می شود

کرج - خبرگزاری مهر: رئیس اداره نظارت بر اجرای استاندارد استان تهران از شناسایی و توقیف سبزی خردکنهای غیر استاندارد بازار تهران خبر داد.

 افشین زمانی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: سبزی خرد کن با نامهای تجارتی ستاره سبز، صدف، گیشا، نوا، ناسیونال، سپیده، پرتو گستر، سایا، اسنووا، سبزه ایران، سانی، شهراب، آفاق، مروارید سبز، کنود، ونوس، ایران سبز، سبزآران، دنیا، سبزایران، ارکیده، ایتال استیل سبزینه، دکو، تفال، غیر استاندارد است.

وی گفت: پیروی اجرای طرح هماهنگ استاندارد در استان تهران و بازرسی از مراکز تولید و عرضه مشخص شد که نتایج آزمون نمونه های خریداری شده فوق ، مغایر با استاندارد و فاقد کیفیت است.

این مسئول با اشاره به مفاد تبصره 4 ماده 9 قانون اصلاح قوانین و مقررات سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران اضافه کرد: سبزی خرد کن از جنبه ایمنی مشمول مقررات استاندارد اجباری است.

وی افزود: در این راستا تولید ، توزیع، تمرکز و فروش این محصول بدون علامت استاندارد ممنوع و جرم محسوب می شود.

زمانی یادآور شد: با کنترلهای ادواری از مراکز تولید و شناسایی فرآورده های غیر استاندارد و فاقد کیفیت، ضمن توقیف و جمع آوری این محصولات، با متخلفان مطابق قانون برخورد می شود.

وی اضافه کرد: اسامی این متخلفان نیز به منظور رعایت حقوق مصرف کنندگان از طریق رسانه ها اعلام می شود.

شیر کاکائو و پنیر خامه ای پاکشید توقیف شد
 
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان تهران نیز اعلام کرد: شیر کاکائو و پنیر خامه ای پاکشید غیر استاندارد است و توقیف شد. 

مسلم بیات افزود: در راستای کنترل ادواری فرآورده های مشمول استاندارد اجباری ، شیر کاکائو و پنیرخامه ای با نام تجاری " پاکشید" ، به علت نداشتن پروانه کاربرد علامت استاندارد و جعل علامت استاندارد جمع آوری شد.
 
این مسئول عنوان کرد: این محصول، توسط بازرسان و کارشناسان این اداره کل جمع آوری و توقیف شده است.
 
وی ادامه داد: در راستای رعایت مفاد تبصره 4 ماده قانون اصلاح قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، تولید این محصول، مشمول مقررات استاندارد اجباری است.
 
این مسئول اضافه کرد: به دنبال این امر، توزیع و عرضه این محصول بدون رعایت قوانین استاندارد، ممنوع و جرم محسوب می شود.
 
وی در ادامه افزود: با کنترلهای ادواری از سطح بازار و شناسایی فرآورده های غیر استاندارد توسط بازرسان این اداره کل، ضمن توقیف و جمع آوری مجصولات نامرغوب، با متخلفان برخورد قانونی می شود.
 
بیات یادآور شد: همچنین اسامی متخلفان نیز به منظور رعایت حقوق مصرف کنندگان از طریق رسانه ها اعلام می شود.
کد خبر 1341014

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha