پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

در سالگرد ریاست عنوان شد؛

مقاومت نخست وزیر ژاپن در برابر استعفا / تشدید فشار مخالفان

مقاومت نخست وزیر ژاپن در برابر استعفا / تشدید فشار مخالفان

کوالالامپور – دفتر منطقه ای خبرگزاری مهر در جنوب شرق آسیا: نخست وزیر ژاپن طی دیداری با اعضای حزب حاکم بار دیگر در مقابل فشارها برای تسلیم استعفای خود مقاومت کرد و از ذکر تاریخ دقیق برای کناره گیری از سمت نخست وزیری اجتناب نمود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مطبوعات ژاپن، در این دیدار اعضای حزب دموکرات ژاپن ابراز امیدواری کردند که در صورت توافق مبنی بر تصویب چند طرح پیشنهادی از جمله اختصاص بودجه ای مضاعف برای بازسازی خرابی های حادثه زلزله و سونامی اخیر این کشور حزب مخالف دولت تا ماه آینده میلادی برای استعفای نائوتو کان نخست وزیر کنونی صبر کند.

نائوتو کان نیز با اشاره به بحران کنونی کشور که دلیل اصلی آن نیروگاه های خسارت دیده هسته ای بوده است، از ارائه طرح جدیدی برای انجام تحقیقات لازم جهت تولید سوخت های جایگزین برای انرژی هسته ای خبر داد.
 
دراوایل ماه جاری میلادی طرح رای عدم اعتماد به نخست وزیر ژاپن که از سوی حزب لیبرال دمکرات مخالف دولت به مجلس ارایه شده بود با قول کناره گیری نائوتو کان از پست نخست وزیری به محض رفع شدن بحران هسته ای کشور و تثبیت وضعیت آن به تصویب نرسید.
 
نائوتو کان که پنجمین نخست وزیر ژاپن محسوب می شود پس از کسب رای اعتماد از پارلمان ژاپن همچنان از تعیین تاریخ دقیق استعفای خود شانه خالی می کند و در اولین سالگرد آغاز ریاست خود به شدت از سوی حزب حاکم ، حزب مخالف، مطبوعات و افکار عمومی تحت فشار قرار دارد.
کد خبر 1341470

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha