پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳ تیر ۱۳۹۰، ۱۸:۱۹

بیگی در جمع خبرنگاران:

انتقال آب ارس آرزوی دیرینه مردم منطقه بود/گامی برای نجات دریاچه ارومیه

انتقال آب ارس آرزوی دیرینه مردم منطقه بود/گامی برای نجات دریاچه ارومیه

تبریز - خبرگزاری مهر: استاندار آذربایجان شرقی در تشریح پروژه های مورد افتتاح در سفر معاون اول رئیس جمهور به استان،‌ تحقق پروژه آبرسانی ارس به دشت تبریز را یکی از آرزوهای دیرینه مردم منطقه خواند.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد علیرضا بیگی عصر جمعه در حاشیه استقبال از محمدرضا رحیمی به خبرنگاران گفت: پمپاژ آب ارس به اراضی تشنه استان از دشت جلفا و یکانات گرفته تا دشت تبریز از واسته های دیرینه مردم بوده و بخش عظیمی از نیاز کشاورزی آذربایجان شرقی را رفع می کند.

وی تصریح کرد: این طرح 6 هزار متر مکعب از آب ارس را به 24 هزار هکتار از اراضی دشتهای جلفا، ‌یکانات و دشت تبریز انتقال می دهد.

بیگی همچنین یادآور شد: با توجه به اینکه دولت در بودجه 90 نسبت به انتقال آب ارس به دشت تبریز ردیف بودجه معینی مشخص کرده است، می توان این پروژه را نخستین گام در انتقال آب ارس به دریاچه ارومیه تلقی کرد.

به گفته وی، فاز اول طرح بهره‌برداری از آب رود ارس، 650 میلیارد ریال هزینه دربرداشته و با افتتاح آن، آب زراعی 24 هزار هکتار از اراضی آذربایجان شرقی تامین می‌شود.

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید مجدد بر اهمیت پروژه انتقال آب ارس به دشت تبریز گفت:‌این پروژه علاوه بر تامین آب کشاورزی منطقه، در تلطیف آب و هوای مسیر تا دشت تبریز نقش بسزایی خواهد داشت.

بیگی در ادامه به  افتتاح پل مرزی ایران و جمهوری آذربایجان در مرز جلفا با حضور معاون اول رئیس جمهوراشاره کرد و گفت: در مراسم افتتاح این پل، مقامات کشور همسایه جمهوری آذربایجان نیز حضور خواهند داشت.

به گفته وی،‌ این پروژه پا ارتباطی دشت جلفا به نخجوان بوده و در گسترش روابط فی مابین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان تاثیر مثبتی خواهد گذاشت.

علیرضابیگی در ادامه از عملیاتی شدن محدوده 20 هزار هکتاری منطقه آزاد تجاری صنعتی ارس در سفر رحیمی به منطقه خبر داد و اظهار داشت: امروز در واقع یک روز نمادین برای آغاز به کار رسمی منطقه آزاد ارس است چراکه پس از نزدیک به یک دهه از تشکیل این منطقه،‌ تا به امروز مرزبندی مشخصی برای آن وجود نداشت.

وی همچنین با بیان این که سد شهید مدنی تبریز آماده آبگیری است اظهار داشت: روز شنبه با سخنرانی معاون اول رئیس جمهور و وزیر نیرو، آبگیری از این سد آغاز خواهد شد.

به گفته وی، سد شهید مدنی تبریز، گنجایش 361 میلیون متر مکعب آب را داشته و با بهره‌برداری از این سد 25 هزار هکتار از زمین های کشاورزی منطقه دشت تبریز زیر پوشش آبیاری قرار می گیرد.

بیگی در ادامه افزود: معاون اول رئیس جمهور در این سفر دو روزه، روز شنبه در سومین همایش بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری آذربایجان شرقی سخنرانی خواهد کرد.

کلنگ زنی بزرگترین شهرک صنعتی خاورمیانه

با حضور معاون اول رئیس جمهوری، پارک صنعت آذربایجان به عنوان بزرگترین شهرک صنعتی خاورمیانه در تبریز کلنگ زنی شد.

این پارک در وسعتی بالغ بر 10 هزار و 800 هکتار احداث می شود.

قرار است برای تسهیل فعالیت در این منطقه، شهر صنعتی نیز در جوار پارک مذکور احداث شود.

این مجموعه با مشارکت کنسرسیومی ایرانی-خارجی ساخته می شود.

مدت زمان و هزینه احداث این پارک اعلام نشده اما قرار است جایگاه آذربایجان شرقی در صنعت کشور را به میزان 100 درصد افزایش دهد.

کد خبر 1343095

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha