پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۹ تیر ۱۳۹۰، ۱۵:۲۸

گزارش خبرنگار مهر از باکو/

معتمد وزنکشی کرد/ حذف قهرمان دو دوره جهان شگفتی روز نخست

معتمد وزنکشی کرد/ حذف قهرمان دو دوره جهان شگفتی روز نخست

نماینده وزن دوم تیم تکواندوی مردان ایران در مسابقات تکواندوی انتخابی المپیک ساعاتی قبل وزنکشی کرد و آماده می شود تا از صبح فردا جمعه به دیدار رقبای خود برود.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به باکو، تیم ملی ایران در این دوره از مسابقات در دو وزن مردان نمایندگان خود را برای کسب سهمیه به روی "شی هاپ چانگ" می فرستد. محمد باقری معتمد در وزن 68- کیلوگرم اولین نماینده ایران است که فردا رقابت‌های خود را برگزار می کند.

وی ساعاتی قبل وزنکشی کرد و بدون مشکل اضافه وزن، روی باسکول رفت. در وزن 68- کیلوگرم مردان که 63 تکواندوکار حضور دارند، باقری معتمد در دور اول  استراحت  دارد و در دور دوم با برنده دیدار نمایندگان لتونی و اتریش مبارزه خواهد کرد. وی در صورت پیروزی در این مبارزه با نماینده یکی از کشورهای آذربایجان، سوئیس، چک و یا قزاقستان روبه‌رو می شود.

در نخستین روز این رقابت‌ها تکواندوکاران اوزان اول مردان و سوم بانوان به میدان رفتند. در وزن اول مردان بزرگترین شگفتی، حذف دارنده دو مدال طلای جهان از اسپانیا بود. "بونیلا گونزالس" که سید یک بود و در دور اول استراحت داشت، در دور دوم در پیکار با "خلیل سفان" تکواندوکار مسلمان استرالیا در راند چهارم و با امتیاز طلایی نتیجه را واگذار کرد و حذف شد.

- مسابقات تکواندوی انتخابی المپیک که در سالن "سرحدچی" باکو در حال برگزاری است، حواشی جالب توجهی هم داشت که در زیر بدان اشاره می شود:
* از سوی سفارت ایران در باکو پرچم‌های سه رنگ و زیبای کشورمان به سالن مسابقات آورده شد و در اختیار هموطنان مان که برای تماشا و تشویق اعضای تیم تکواندوی ایران  به سالن آمده بودند، توزیع شد.

* فیض الله نفجم، فرزاد عبدالهی، حسین تاجیک و علی تاجیک از جمله قهرمان دیروز و امروز تیم ملی تکواندوی کشورمان هستند که برای تشویق ملی پوشان ایرانی به باکو سفر کرده‌اند.

* در روز نخست استقبال تماشاگران آذری از مسابقات تکواندوی انتخابی المپیک چندان مطلوب نبود و تنها تعداد اندکی از علاقمندان برای تماشای مبارزات به سالن آمده بودند.

رقابت‌های تکواندوی انتخابی المپیک از صبح امروز جمعه در  مرکز المپیک "سرحدچی" باکو در آذربایجان با حضور 332 تکواندوکار از 108 کشور جهان آغاز  شد و تا روز یکشنبه ادامه خواهد داشت.

کد خبر 1348201

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha