به گزارش خبرنگار مهر، سهراب رمضانپور ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران بیان داشت: محصول انبه در میناب، پیاز در بندرعباس، سیب زمینی در حاجی آباد و تولید محصول سالم گوجه فرنگی در رودان از جمله محصولاتی هستند که عرصه اجرای این طرح خواهند بود.
وی ادامه داد: در اجرای این طرح شاخص در نظر گرفته شده به منظور انتخاب شهرها وجود کشاورز نمونه در شهرهای مذکور است.
به گفته رمضان پور در اجرای طرح ارتقای میانگین محصولات کشاورزی دوره های آموزشی شش تا 9 ماه به طول می انجامد و آنچه که کشاورزان گروه هدف آموزش خواهند دید شامل کلیه مراحل کاشت، داشت، برداشت و بسته بندی و فروش محصولات کشاورزی خواهد بود.
وی بیان داشت: در سال جاری دستور العمل فنی به کار گرفته شده در اجرای طرح ارتقای میانگین تلفیقی از نظرات گروه اجرا وترویج، نظرات کارشناسان مرکزتحقیقات وکشاورزان نمونه خواهد بود.
رمضانپور با اشاره به اینکه اجرای طرح ارتقای میانگین تولید محصولات کشاورزی راهکار اساسی و مهم به منظور انتقال یافته های و تجربیات کشاورزان نمونه به سایر کشاورزان است ابرازداشت: بعد از اتمام این طرح ترویجی، افزایش 10 درصدی محصولات کشاورزی در مزارع کشاورزان گروه هدف انتظار می رود.
وی اظهار داشت: طرح ارتقای میانگین تولید محصولات کشاورزی از اولویتهای مهم سازمان جهاد کشاورزی است ودر اجرای این طرح در سال جاری دستاوردهای سال گذشته نیزبه اجرا گذاشته خواهد شد.
رمضانپور به تشریح دستاوردها ونتایج اجرای این طرح در سال گذشته اشاره کرد و افزود: بر این اساس در انتخاب کشاورزان گروه هدف باید شرایط تولید کننده نمونه با گروه هدف تناسب داشته باشد به عنوان مثال اگر کشاورز نمونه از سیستم آبیاری تحت فشار استفاده می کند کشاورزان گروه های هدف که مورد آموزش قرار خواهند گرفت نیز باید از افرادی انتخاب شوند که اراضی کشاورزی آنها از سیستم آبیاری نوین بهره مند است.
نظر شما