۲۷ تیر ۱۳۹۰، ۱۶:۳۷

در دو روز گذشته/

300 نفر از غریق دریای مازندران نجات یافتند

300 نفر از غریق دریای مازندران نجات یافتند

ساری - خبرگزاری مهر: سخنگوی طرحهای سالمسازی دریای مازندران گفت: بیش از 300 نفر طی دو روز گذشته از غریق دریای مازندران نجات یافتند.

کمال رستمعلی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه بخش عمده آمار غریق در تعطیلات پایانی دوهفته اخیر مربوط به ساعات ممنوعه شنا بوده، از شهروندان خواست به تذکرات نیروهای انتظامی، ناجیان غریق و علائم و هشدارهای نصب شده در سواحل دریای مازندران توجه کنند و از شنا کردن در مناطق ممنوعه جدا خودداری کنند.

وی افزود: ساعات مجاز شنا در حریم طرحهای سالم سازی دریای استان از هشت صبح شروع و ساعت ۲۰ پایان می یابد.
 
رستمعلی، آمار غریق تعطیلات پایان هفته  گذشته را پنج نفر اعلام کرد و یادآور شد: از این تعداد دو نفر بومی محل و سه نفر از اهالی تهران، اصفهان و ورامین بودند که در منطقه ممنوعه و به دلیل عدم آشنایی به فن شنا جان خود را از دست دادند.
 
سخنگوی ستاد طرحهای سالم سازی دریای مازندران با بیان اینکه هیچ یک از شناگران درسال جاری در داخل طرح سالم سازی دریا غرق نشده اند، عنوان کرد: هموطنان عزیزی که دراین ایام برای استفاده از دریا به شهرهای ساحلی استان سفر می کنند برای حفظ جان خود و خانواده شان تنها از طرح های سالم سازی دریا استفاده کنند.
 
رستمعلی با تقدیر از حضور و زحمات مداوم نیروهای خدوم مستقر در سواحل استان از نجات نزدیک به ۳۰۰ نفر از مسافران توسط ناجیان غریق در تعطیلات اخیر خبر داد.
 
وی گفت: در طرح های سالم سازی دریای مازندران ۱۶۰۰ ناجی غریق در دو نوبت صبح وعصر مستقر هستند که از ابتدای خرداد تاکنون ۳۵۰۰ نفر توسط این نیرو ها از غرق شدن نجات یافتند.
 
مازندران دارای 338 کیلومتر نوار ساحلی است.
کد مطلب 1361671

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha