
حجت الاسلام دكتر احمد احمدي عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي در گفت و گو با خبرنگار گروه دين و انديشه خبرگزاري "مهر" با تأكيد بر اين كه فضاي فعلي دانشگاه ها از معنويت خوبي برخوردار است ، برگزاري مراسم هاي باشكوه اعتكاف و همچنين شب هاي پرفيض احياء را از نشانه هاي اين معنويت اعلام كرد و گفت : جمع كثيري از دانشجويان كشور از اعتقادات ديني و اسلامي خوبي برخوردار بوده و به آنها پايبند هستند .
وي در عين حال به برخي ضعف ها در ميان برخي دانشجويان دانشگاه ها اشاره كرد و گفت : در دوره اي عده اي با عنوان تسامح وتساهل و به بهانه آزادي ، با قداست شكني ، زمينه اي را فراهم كردند كه به واسطه آن جو مسمومي ، اعتقادات جمعي از دانشجويان كشور ضعيف شد ، كه البته بايد گفت اين تعداد زياد نيستند و هرگز نبايد از وجود و حضور خيل عظيم دانشجويان معتقد غافل شد .
دكتر احمدي با تصريح بر اين كه تخريب بسيار آسان است و در مدت زمان كوتاهي انجام مي شود ، يادآورشد : در مقابل ، سازندگي كار بسيار دشوارو سختي است و به زمان زيادي نياز دارد ، اما در عين حال ما در راستاي برطرف شدن ضعف هاي موجود فعاليت خواهيم كرد .

عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي افزود : در جامعه اسلامي ايران دين از سياست جدا نيست ، هر كس در برابر دين بايستد ، به سياست ضربه وارد مي كند ، بنابراين وجود افرادي با اعتقادات ضعيف ، هر چند كه به لحاظ تعداد اندك باشند ، براي دين و سياست ، هردو مخرب هستند .
وي در ادامه با تأكيد بر اين كه حيف است در جامعه اسلامي ايران ، افرادي با اعتقادات مذهبي ضعيف وجود داشته باشند گفت : كميسيون آموزش و تحقيقات براي رفع اين ضعف ها و نواقص برنامه خاصي ندارد اما در نظر است قدم به قدم پيش رفته و در رفع اين مشكلات ، اقدامات سازنده و مؤثري صورت گيرد .
حجت الاسلام دكتر احمدي افزود: در همين راستا مسئولين آموزش عالي در مجلس حاضر شده و پاسخگوي پرسش هاي اعضاي كميسيون آموزش وتحقيقات بوده ، نكات لازم نيزبه آنها متذكر شده است ، اين اقدام در مورد آموزش و پرورش نيز صورت گرفته و كميسيون با حساسيت بسيار ، پيگيري موضوع خواهد بود تا نارسايي ها و ضعف هاي موجود به شايستگي رفع شده ، فرهنگ سازي ديني ارزشمندي در سطح جامعه داشته باشيم .


نظر شما