پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲ مرداد ۱۳۹۰، ۱۵:۴۳

در خراسان رضوی/

سازمان همیاری شهرداری ها آماده ساماندهی حمل و نقل سنگان خواف است

سازمان همیاری شهرداری ها آماده ساماندهی حمل و نقل سنگان خواف است

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان‌رضوی از آمادگی این سازمان برای ساماندهی حمل و نقل سنگ آهن معدن سنگان خواف خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسن بناء رضوی قبل از ظهر یکشنبه در جمع مسئولان خواف در شورای اداری این شهرستان اظهار داشت: با توجه به رویکرد دولت در ارائه خدمات به مردم همه نقاط کشور، توسعه فعالیت‌های اقتصادی در شهرستان‌های کم برخوردار استان در دستور کار سازمان قرار گرفته است.

وی اظهار داشت: سازمان همیاری‌ شهرداری‌های استان با مشارکت 132 شهرداری در استان‌های خراسان تشکیل و مشغول فعالیت است که از این بین 22 درصد سهام مربوط به شهرداری مشهد است.

وی با اشاره به گستردگی فعالیت‌های سازمان در تمامی شهرهای استان خراسان‌رضوی گفت: در خواف نیز براساس تفاهم‌نامه‌ای که چندی قبل از سوی سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان‌رضوی با فرمانداری و شهرداری این شهرستان منعقد شد، یک شرکت مادر تخصصی در زمینه ساماندهی حمل و نقل بار با نام همیار راه تاسیس می‌شود.

بناء رضوی با اشاره به اینکه حجم بالای مبادلات کالا در خواف نیازمند بهینه‌سازی است، اذعان داشت: هدف از امضای این تفاهم‌نامه، ایجاد شهرک حمل و نقل با همه امکانات لازم برای رانندگان، توسعه شبکه حمل و نقل فرآورده‌های معدن سنگ آهن سنگان خواف و توسعه و ساماندهی حمل و نقل ریلی و جاده‌ای است.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان همچنین، خواستار بهره‌گیری از امکانات مشترک شهرداری‌های خواف برای تکمیل زیرساخت‌های عمرانی شهرستان شد.

وی افزود: سازمان همیاری شهرداری‌ها آمادگی دارد در بخش‌های مختلف اقتصادی با هدف افزایش رفاه شهروندان شهرستان سرمایه‌گذاری کند که این سرمایه‌گذاری نیاز به تعامل و همکاری همه سازمان‌ها دارد.

در این جلسه سعید حسین پور، معاون عمرانی استاندار خراسان‌رضوی در سخنانی با اشاره به نام‌گذاری سال 90 به عنوان سال جهاد اقتصادی بر به‌کارگیری همه توان استان برای توسعه و پیشرفت تاکید کرد.

وی ارتقای کیفیت تولید، بالابردن بازده‌کاری و بهره‌وری و پایین‌آوردن قیمت تولید و افزایش صادرات را، از مهم‌ترین اولویت‌های سال جهاد اقتصادی در استان خواند.

کد خبر 1366095

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha