۲۹ مرداد ۱۳۹۰، ۱۹:۲۰

حجت الاسلام خادمی:

هنرمندان آثار خود را در خدمت تعالی و کمال انسان قرار دهند

هنرمندان آثار خود را در خدمت تعالی و کمال انسان قرار دهند

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیر کل تبلیغات اسلامی استان لرستان با تاکید بر ضرورت ترویج هنر دینی، گفت: هنرمندان باید آثار خود را در خدمت تعالی و کمال انسان قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام علی خادمی در حاشیه برگزاری هفتمین جشنواره استانی "سحرگاه عشق" در جمع هنرمندان با بیان اهمیت فعالیت های هنری گفت: هنرمندان اثر هنری خود را باید به سمت تعالی و کمال انسانی سوق دهند.

وی خطاب به هنرمندان افزود: شما هنرمندان به وسلیه هنر خود، با قلم، تصویرگری و خلق آثار معنوی می توانید به خداوند نزدیک تر شوید.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان لرستان با بیان اینکه قرآن کریم تاکید فراوانی بر انسان شناسی دارد، اظهار داشت: انسان باید در ابتدا خودش و فضیلت ها و استعدادهای خود را بشناسد، زیرا انسان شناسی مقدمه خداشناسی است.

حجت الاسلام خادمی ادامه داد: انسان به عنوان اشرف مخلوقات اگر فضیلت های خودش را بشناسد در مسیر تعالی و کمال قرا می گیرد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به هجمه دشمنان در قالب جنگ نرم، یادآور شد: در دنیای امروز حکومت های استکباری می خواهند انسان را با خواهش های نفسانی و لذات زودگذر سرگرم کرده و از انسانیت دور کنند.

وی اضافه کرد: در حالیکه در کشورهای آفریقایی مردم در فقر و گرسنگی با خطر مرگ مواجه اند، مردم برخی کشورها از شدت پرخوری دارند خفه می شوند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان در پایان سخنان خود پیرامون شخصیت مولاعلی (ع) و برخی فضایل آن حضرت مطالبی بیان کرد.

کد خبر 1388325

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha