۵ شهریور ۱۳۹۰، ۱۰:۴۹

پارکینگ تالار وحدت میزبان "اسب‌های پشت پنجره" می‌شود

پارکینگ تالار وحدت میزبان "اسب‌های پشت پنجره" می‌شود

هادی کمالی ‌مقدم بازیگر و کارگردان تئاتر مشغول تمرین نمایش "اسب‌های پشت پنجره" اثر ماتئی ویسینی‌یک برای اجرا در پارکینگ تالار وحدت است.

به گزارش خبرگزاری مهر، این نمایش که مهر و آبان آینده در فضای باز پارکینگ تالار وحدت اجرای عمومی می‌شود یک اجرای محیطی و چند رسانه‌ای است که با استفاده از عناصر محیطی، فضا و معماری مکان اجرای خود تولید شده است. در این اجرا که یک نمایش بینا‌رشته‌ای با تلفیق هنرهای تجسمی، تئاتر و موسیقی با علم و فناوری ربوتیک است، یک بازخوانی مجدد از متن "اسب‌های پشت پنجره" ویسنی‌ یک به عمل آمده است.

هادی کمالی‌مقدم و مینا بزرگمهر بازیگران اصلی "اسب‌های پشت پنجره" هستند که در کنار تعدادی بازیگر جوان تئاتری ایده‌های خود را به صحنه می‌برند. مینا بزرگمهر طراح هنری این اجرا است و فرشاد فزونی آهنگسازی و طراحی صدای این نمایش را به عهده دارد. سارا سجادی دستیارکارگردان، رضا بهجت طراح نور و پیمان پورحسین طراح پوستر و بروشور دیگر عوامل این اثر نمایشی هستند.

این گروه نمایشی هم اکنون مشغول سپری کردن تمرینات خود در مجموعه فرهنگی و هنری آزادی تهران است تا مهرماه سال جاری نمایش خود را اجرا کنند.

کد خبر 1392974

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha