پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۱ شهریور ۱۳۹۰، ۱۴:۱۷

شورای ملی انتقالی لیبی:

انقلابیون طرابلس را ترک کنند/ برگزاری انتخابات ریاست جمهوری تا 20 ماه آتی

انقلابیون طرابلس را ترک کنند/ برگزاری انتخابات ریاست جمهوری تا 20 ماه آتی

منابع وابسته به شورای انتقالی لیبی با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و پارلمان تا بیست ماه آینده از انقلابیونی که در آزادسازی طرابلس شرکت داشته اند خواست که این شهر را ترک کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری سودان، "جمعه القماطی" گفت: بر اساس نقشه راه دوره انتقالی بیست ماه دیگر انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری در لیبی برگزار می شود. ظرف مدت هشت ماه دیگر نیز انتخابات مجلس موسسان لیبی برگزار می شود.

وی افزود: روند انتقالی با وجود درگیری ها میان انقلابیون و نیروهای طرفدار قذافی آغاز شده و طرابلس وشهرهای دیگر لیبی هم اکنون از ثبات نسبی برخوردار است.

نماینده شورای ملی انتقالی لیبی در انگلیس تصریح کرد: معمر قذافی هم اکنون مخفی و منزوی شده و در صورت ادامه مقاومت کشته خواهد شد.

از سوی دیگر "احمد ضراط" مسئول امور داخلی شورای ملی انتقالی لیبی گفت: همه انقلابیونی که از شهرهای دیگر برای آزادی سازی طرابلس به این شهر آمده اند هر چه سریعتر آن را ترک کنند، زیرا وجود آنها با توجه به آزادسازی پایتخت غیر ضروری است.

کد خبر 1397423

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha