۱۵ شهریور ۱۳۹۰، ۹:۳۷

تنش ها بیشتر می شود/

ضرب الاجل ترکیه به دیپلمات های اسرائیلی برای ترک این کشور

ضرب الاجل ترکیه به دیپلمات های اسرائیلی برای ترک این کشور

در پی اوج گیری تنش در روابط تل آویو- آنکارا، ترکیه به دیپلمات های رژیم صهیونیستی ضرب الاجل داد این کشور را ترک کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، روز دوشنبه ترکیه مهلت دو روزه ای را به "آلا آفک" نفردوم سفارت اسرائیل و دیگر دیپلمات های این رژیم داد تا این کشور را ترک کنند.

احمد داوداوغلو وزیر خارجه ترکیه اعلام کرد که این کشور تمامی روابط نظامی خود را با اسرائیل به حال تعلیق در آورده و سفیر آن را هم از آنکارا اخراج خواهد کرد.

این اقدامات در پی مخالفت تل آویو با عذرخواهی از ترکیه به دلیل حمله کماندوهای این رژیم به کشتی کاروان آزادی و کشته شدن 9 شهروند این کشور صورت گرفت.

ترکیه تهدید کرده در صورتی که اسرائیل رفتار خود را تغییر ندهد از این رژیم به دادگاه بین المللی لاهه شکایت خواهد کرد.

کد خبر 1400471

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha