پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۷ شهریور ۱۳۹۰، ۱۷:۲۵

نیویورک تایمز اعتراف کرد:

ناکارآمدی تحریمها و ناتوانی غرب در متوقف کردن برنامه هسته ای ایران

ناکارآمدی تحریمها و ناتوانی غرب در متوقف کردن برنامه هسته ای ایران

یک روزنامه آمریکایی در گزارشی با اشاره به بی فایده بودن تحریمها علیه برنامه هسته ای صلح آمیز ایران و اقدامات یکجانبه غرب علیه کشورمان خواستار توسل واشنگتن و همپیمانانش به شورای امنیت شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نیویورک تایمز در گزارشی با اشاره به تحریمهای غرب علیه برنامه هسته ای ایران نوشت : پنج سال از قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه ایران با هدف توقف برنامه هسته ای این کشور می گذرد، اما ایران همچنان به غنی سازی اورانیوم ادامه می دهد.

این روزنامه آمریکایی در ادامه به گزارش اخیر آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته ای ایران می پردازد و می نویسد: این گزارش از تمایل ایران برای توسعه برنامه هسته ای خود و غنی سازی بیشتر اورانیوم پرده برداشت.

به نوشته نیویورک تایمز، ایران نصب دومین نسل سانتریفیوژها را در تاسیسات نطنز آغاز کرده و این کشور می تواند سوخت هسته ای را سه برابر میزان کنونی تولید کند.

در این گزارش همچنین آمده که تهران نصب سانتریفیوژها را با هدف تولید اورانیوم با درصد غنای بالا در تاسیسات زیرزمینی فوردو در قم آغاز کرده و همین موضوع سبب شده تا آمریکا و رژیم اسرائیل دیگر در پی ماجراجویی علیه تاسیسات هسته ای ایران نباشند.

نیویورک تایمز در ادامه این گزارش از روسیه به عنوان شریک تجاری طولانی مدت ایران یاد کرد و نوشت :  مقامات روسی رویکرد "گام به گام" را برای حل موضوع هسته ای ایران مطرح کردند تا از این طریق، تهران بتواند به پرسشها در این باره پاسخ داده و غرب نیز مرحله به مرحله تحریمها را متوقف کند.

این روزنامه آمریکایی در ادامه به ناتوانی غرب در توقف برنامه هسته ای ایران و بی فایده بودن تحریمها اشاره می کند و می نویسد: مطمئن نیستیم که ترکیبی از تحریمها و گفتگوها موثر باشد، اما آمریکا و همپیمانان آن باید اقدامات یکجانبه را کنار گذاشته و به شورای امنیت متوسل شده تا از طریق اعمال فشارهای بیشتر علیه ایران توجه این کشور را جلب و آن را وادار به توقف برنامه هسته ای خود کنند.

کد خبر 1411068

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha