به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ سید حسن سبحانی بعدازظهر چهارشنبه طی نشستی در جمع خبرنگاران با اشاره به ابعاد مختلف حضور همه جانبه مردم ایران در صحنه های دفاعی گفت:جنگ 22روزه غزه و33روزه لبنان و بیداری امروز جهان اسلام بر گرفته وثمره غیرت دینی و از جان گذشتگی شهیدان ،رزمندگان و جانبازان ایران است.
وی با بیان اینکه نیروهای بسیجی با حضور پر رنگ و عاشقانه خود در طول جنگ تحمیلی کارنامه درخشانی را کسب کرده اند افزود: یاد و خاطره مجاهدتهای رزمندگان اسلام در دوران نبرد و دفاع از کشور باید زنده نگه داشته و به نسل های آینده منتقل شود.
سبحانی گفت: برنامه های ویژه گرامیداشت هفته دفاع مقدس با صلابت و شکوه بیشتر نسبت به سنوات قبل در این شهرستان برگزار می شود.
وی اظهار داشت: اجرای رژه،برپایی محافل قرآنی و سرکشی از خانواده معظم شاهد و ایثارگر از برنامه های هفته دفاع مقدس است.
وی برپایی نمایشگاه در قالب نمایش سلاحهای جنگی سبک و نیمه سنگین ، نمایشگاه عکس میناب و نقش آن در طول 8سال دفاع مقدس را از دیگر برنامه های این هفته عنوان کرد.
دبیر اجرایی برنامه های هفته دفاع مقدس درمیناب از برپایی نمایشگاه بزرگ کتاب دفاع مقدس با عرضه بیش از 400عنوان کتاب و بیان خاطرات سالهای حماسه وایثار توسط 21نفر از رزمندگان شرکت کننده در عملیاتهای متفاوت و همچنین ترسیم فضای عملیاتهای شبانه در این نمایشگاه خبر داد.
سرهنگ سبحانی عنوان کرد: در طول برپایی این نمایشگاه مردم به صورت رایگان توسط تیم پزشکی متخصص ویزیت می شوند.


نظر شما