۳ مهر ۱۳۹۰، ۱۶:۱۵

در نیمسال دوم تحصیلی/

پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی دانشجوی دکتری می پذیرد

پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی دانشجوی دکتری می پذیرد

رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی از پذیرش دانشجوی دوره تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم سال تحصیلی 91-90 خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا حاتمی با اعلام این خبر، اضافه کرد: بر اساس مجوز شورای گسترش وزارت علوم تحقیقات و فناوری، پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی در نیمه دوم سال تحصیلی 91-90 برای اولین بار دانشجوی دوره تحصیلات تکمیلی در مقطع دکتری می ‌پذیرد.

وی افزود: ظرفیت پذیرش در این دوره 5 نفر و به صورت پژوهش محور است و ظرفیت ایجاد شده در مقطع دکتری پژوهشکده، در رشته ‌های سیاستگذاری فرهنگی و مدیریت فرهنگی خواهد بود.
 
رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی با اشاره به ظرفیتهای بالفعل و بالقوه پژوهشکده، گفت: این اقدام با تاکید وزیر علوم مبنی بر افزایش ظرفیت تحصیلات تکمیلی در پیکره آموزش عالی است.
 
وی ادامه داد: ایجاد ظرفیت پذیرش دانشجوی تحصیلات تکمیلی با همکاری معاونتهای اجتماعی، فرهنگی و پژوهشی وزارت علوم انجام شد.
 
رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی همچنین با اشاره به افزایش ظرفیت و تعداد رشته ‌های تحصیلات تکمیلی در مقطع دکتری، خاطرنشان کرد: به دنبال ایجاد رشته و ظرفیت در پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد نیز هستیم زیرا زمینه این گسترش در پژوهشکده وجود دارد.
کد خبر 1416367

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha