۱۹ مهر ۱۳۹۰، ۱۵:۳۶

مشاوران جوان آموزش و پرورش ساوجبلاغ مرامنامه قرائت کردند

مشاوران جوان آموزش و پرورش ساوجبلاغ مرامنامه قرائت کردند

ساوجبلاغ - خبرگزاری مهر: 250 نفر از گروه مشاوران جوان آموزش و پرورش مرام نامه خود را قرائت و آغاز بکار کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، فرماندار ساوجبلاغ ظهر سه شنبه در آئین آغاز به کار گروه مشاوران جوان آموزش و پرورش گفت: تشکیل گروه مشاوران جوان در آموزش و پرورش گامی بلند در جهت ارائه مسئولیت به آینده سازان ایران است.

علی حدادی افزود: امروز شما باید قدر این نعمت بزرگ علم و دانش را بدانید، فرصتی که برای شما در جمهوری اسلامی مهیا شده غنیمت بشمارید و خودتان را باور کنید زیرا خدا باوری و تلاش شما برای آموختن علم می تواند آینده ساز میهن اسلامی باشد.

فرماندار شهرستان ساوجبلاغ عنوان کرد: مراکز علمی و فضاهای دانشگاهی در شهرستان بزودی ایجاد می شد و تعداد دانشگاههای علمی و کاربردی به شش دانشگاه می رسد که در رشته های مختلف اقدام به جذب دانشجو می کند.

وی بیان کرد: مجوز ساخت سه دانشکده در علوم پایه، علوم انسانی و فنی برای سال تحصیلی آینده توسط مجتمع آموزش عالی صادر شده که مکان یابی مناسب شروع به فعالیت خواهد کرد.

سپس گروه مشاوران جوان آموزش و پرورش مرام نامه خود را قرائت کردند.این مرام نامه در 10 بند و در جهت تقویت ایمان، دوری از گناه، دفاع از اصل ولایت فقیه، آگاهی از علاقه به فرهنگ و تمدن ایرانی و بالا بردن بصیرت تدوین و پایه گذاری شده است.

همچنین مسئول گروه مشاوران جوان آموزش و پرورش گفت: امسال همزمان با دهه کرامت، اولین سال فعالیت این گروه در پنج کمیته و در مقاطع متوسطه دختران و پسران آغاز شده که بخش پژوهش و تحقیق را شامل می شود.

زارعکار بیان کرد: این گروه 250 نفر عضو دارد که از هر مدرسه پنج تا 10 عضو که اغلب از بسیج دانش آموزی انتخاب شده اند درخصوص مسائل مربوط به حوزه جوانان، شناسایی و معرفی معضلات جوانان فعال هستند.

کد خبر 1430400

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha