به گزارش خبرنگار مهر، محسن رستمی، در نشست با رئیس کل بانک مرکزی و برخی از مدیران بانکی کشور گفت: با وجود اینکه شرایط مستعد برای سرمایه گذاری در استان کرمانشاه مهیاست، بازهم شاهدیم که سرمایه گذاری کافی در استان انجام نشده است.
رستمی با تاکید بر موقعیت خاص اقتصادی استان کرمانشاه در کشور گفت: با توجه هم مرز بودن استان با کشور عراق، کرمانشاه فرصت مناسبی برای تبدیل شدن به قطب اقتصادی و صادراتی کشور را دارد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت: در استان کرمانشاه طرح های خوبی برای ایجاد اشتغال پایدار داریم، ولیکن بهره برداری و استفاده از این طرحها منوط به تامین منابع مالی است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت: 500 میلیارد تومان اعتبار برای طرح های صنعتی در کرمانشاه مصوب شد، که در صورت تحقق این مهم، در آینده ای نزدیک شاهد کاهش چشمگیر نرخ بیکاری در کرمانشاه خواهیم بود.
رستمی در پایان با اشاره به اینکه صادرکنندگان کرمانشاه از کمبود نقدینگی رنج می برند، تصریح کرد: برای حل این معضل اقتصادی در استان، باید هشت درصد منابع بانکها در اختیار صادرکنندگان استان قرار گیرد، ولی تاکنون حتی یک درصد هم به صادرکنندگان پرداخت نشده است.
نظر شما