۸ آبان ۱۳۹۰، ۱۰:۰۹

به عنوان جانشین ذوالقدر؛

ساعی مدیرفنی تیم ملی تکواندو شد/ بسحاق مربی بدنساز تیم ملی

ساعی مدیرفنی تیم ملی تکواندو شد/ بسحاق مربی بدنساز تیم ملی

هادی ساعی، پرافتخارترین تکواندوکار کشورمان در پایان نشست سرمربی تیم ملی با مسئولان فدراسیون تکواندو به عنوان مدیر فنی این تیم انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار مهر، این جلسه عصر شنبه در محل فدراسیون تکواندو برگزار شد که در آن ضمن بررسی برنامه‌های آماده سازی تیم ملی برای حضور در بازی‌های المپیک و مسابقات تکواندوی قهرمانی آسیا، همکاران فریبرز عسگری در تیم ملی مشخص شدند.

براساس این گزارش، هادی ساعی به عنوان مدیر فنی تیم ملی تکواندو انتخاب شد و از زمان تشکیل اردو کار خود را آغاز خواهد کرد. وی پیش از این در تیم تکواندوی نوجوانان ایران نیز که عسگری مسئولیت آن را برعهده داشت، به عنوان مدیرفنی فعالیت می کرد. پیش از ساعی، حسن ذوالقدر مدیر فنی تیم ملی تکواندوی ایران بود.

علی محمد بسحاق که در تیم‌های تکواندوی نوجوانان و دانشجویان ایران سابقه همکاری با عسگری را دارد نیز به عنوان بدنساز تیم ملی تکواندو انتخاب و معرفی شد. نفر سوم کادر فنی نیز به زودی با معرفی سرمربی تیم ملی و موافقت فدراسیون کار خود را در این تیم آغاز خواهد کرد.

تمرینات تیم ملی تکواندو طبق اعلام فدراسیون از فردا دوشنبه در خانه تکواندو برگزار خواهد شد.

کد خبر 1446819

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha