۸ آبان ۱۳۹۰، ۱۸:۰۷

اولین کنفرانس بین‌المللی مدیریت مالی و سرمایه‌گذاری ایران برگزار می‌شود

پنجمین سمینار ملی و اولین کنفرانس بین المللی مدیریت مالی و سرمایه گذاری ایران در تاریخ 22 لغایت 24 آذرماه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید شیرزادی مدیرعامل کارگزاری امین آوید در خصوص برگزاری پنجمین سمینار ملی و اولین کنفرانس بین المللی مدیریت مالی وسرمایه گذاری ایران گفت: بررسی ها نشان می دهد که در سایرهمایش های برگزار شده در سالهای قبل اثرات قابل توجهی را به همراه داشته است.

وی افزود: در همین زمینه شاید بتوان گفت رشد بازار سرمایه در حوزه ابزارسازی، نهادسازی و همچنین ارائه خدمات جدید مالی، به واسطه برپایی این همایش ها بیش از میزان رشد فاینانس علمی دانشگاهها بوده است.

شیرزادی تصریح کرد: این همایش‌ها و سمینارها سبب شده تا بازار حرفه‌ای سرمایه جلوتر از  نهادهای دانشگاهی باشد چرا که برخی مباحث در کتاب های مالی و سرمایه گذاری دیده می شود اما اساسا برخی از مسائل حرفه‌ای و  معمولا در کتابها نیست و در این قبیل همایش‌ها مطرح ‌می‌شود که خود این امر اثرات مثبتی به همراه دارد.

به گفته وی در سومین دوره این همایش مباحث قابل توجهی مطرح شد که عمده ترین آنها بحث‌ تامین مالی از طریق بورس، ابزارهای نوین مالی و بحث صندوق های حرفه ای سرمایه گذاری مطرح شد و به طور کلی برپایی این  سمینارها زمینه‌ای برای ظهور و تولد ابزارهای جدید در بازارسرمایه  شد.

مدیرعامل کارگزاری امین آوید تصریح کرد: برپایی این قبیل همایش‌ها دانش حرفه‌ای فعالان بازار را  افزایش داده ومی تواند  جهش‌های بزرگی را در بازار ایجاد کند.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به اینکه تصویب قانون جدید بازار سرمایه وتولد ابزارهای نوین مالی ماحصل برگزای همایش ها در سالهای قبل بوده است گفت: آنچه مسلم است  قانون بازار سرمایه و  صندوقهای سرمایه گذاری مشترک که پس از دور سوم همایش در بازارایران به وجود امدند قطعا  ایراداتی دارند که این معضلات و مشکلات باید دراین همایش  مطرح و مورد بررسی قرار گیرد.

به گفته شیرزادی در پنجمین سمینار ملی و اولین کنفرانس بین المللی مدیریت مالی وسرمایه گذاری ایران باید مشکلات و  آسیب‌های سایر همایش‌های قبلی بررسی و برای آن  و راهکار ارائه شود.

این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: در حال حاضر کشورهای توسعه یا فته دارای یک نظام مالی یکپارچه هستند  به این معنا که نظام بازار پولی و مالیاتی یا بازار  سهام  آنها در حال کمک کردن به هم هستند اما متاسفانه در حال حاضر نظام پولی ایران  اعتقادی به بازار سرمایه ندارد و بازار سرمایه هم نمی‌خواهد از توانمندی و قدرت بازار پول استفاده کند و به عبارتی دو رقیب برای هم شده‌اند.

شیرزادی خاطرنشان کرد: انتظار از این همایش باید به این صورت باشد که بازار پولی و مالی کشور را به هم نزدیک کند  واز سوی دیگر  در این همایش ساز و کار ابزارهایی طراحی شود که این سه نظام پولی، مالیاتی و سهام با هم درگیر شوند.
به گفته وی باید به سمتی حرکت کنیم که بازار سرمایه از توانمندی نظام پولی و مالی بهره گرفته و این بازارها به عنوان رقیب به هم ننگرند.

کد خبر 1447766

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha