۱۶ آبان ۱۳۹۰، ۱۸:۴۷

علیرضا محمد:

مستحق اخراج نبودم/ باید با اختلاف زیاد استقلال را می‌بردیم

مستحق اخراج نبودم/ باید با اختلاف زیاد استقلال را می‌بردیم

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس با بیان این موضوع که در دربی 72 مستحق اخراج نبوده است، گفت: موقعیت‌های ما بیشتر از استقلال بود و باید این تیم را اختلاف زیاد شکست می دادیم.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا محمد در خصوص دیدار تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس و همچنین صحنه‌ای که منجر به اخراج او شد، گفت: ما باید با اختلاف استقلال را می بردیم اما متاسفانه بازیکنان ما در زدن ضربات آخر بی دقت بوده و چند موقعیت مسلم گلزنی را از دست دادند.

وی با بیان اینکه موقعیت‌های گلزنی سرخپوشان به مراتب بیشتر از استقلال بوده است، افزود: در اکثر دقایق بازی، بازیکنان پرسپولیس بودند که بر بازی مسلط بوده و توپ و میدان را در اختیار داشتند، البته در دقایقی از بازی مخصوصا بعد از اخراج من استقلالی‌ها بر بازی مسلط شدند.

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص صحنه اخراج خود در دربی 72 تهران گفت: هنوز مصدومیت دستم به طور کامل برطرف نشده و در صحنه‌ای که تعادل خود را از دست دادم، توپ به دستم برخورد کرد.

وی تصریح کرد: من این موضوع را به مظفری‌زاده نیز گفتم اما وی عقیده داشت من مرتکب خطای هند شده‌ام. به نظرم در آن صحنه مستحق کارت زرد دوم و اخراج نبودم ولی در مجموع قضاوت مظفری‌زاده خوب بود و روی نتیجه تاثیرگذار نبود.

هفتاد و دمین دیدار تیم‌های پرسپولیس و استقلال که در چارچوب تورنمنت سه جانبه جام ولایت برگزار شد، به نتیجه تساوی انجامید تا سرخپوشان تهرانی عنوان قهرمانی این جام بین المللی را به خود اختصاص دهند.

کد خبر 1454576

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha