محمد حسین برخوردار در مورد ضرورت بازنگری در سیستم نظارتی بانک مرکزی افزود: سیستم نظارتی بانک مرکزی فقط در ایران وجود ندارد، بلکه دارای تجربه جهانی و پشتوانه علمی است و ما نیز باید مانند سایر کشورهای جهان از آن بهره برداری کنیم.
رئیس مجمع عالی واردات ادامه داد: نمیگوییم نظارت نباشد، بلکه اتفاقا خواسته همه فعالان اقتصادی نظارت منطقی، اصولی و کارشناسی شده است، اما نباید تبعات بی انضباطی مالی در سیستم بانکی کشور به بنگاههای اقتصادی انتقال پیدا کند، همه فعالان اقتصادی از انضباط مالی در سیستم اعطای تسهیلات و تامین مالی استقبال می کنند.
این عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی تهران توانمند سازی بخش خصوصی را روح اسناد بالادستی کشور در سالهای اخیر برشمرد و اضافه کرد: بخش خصوصی قابلیتهایی دارد که دولت باید از آن به نفع مملکت استفاده کند، نه اینکه به واسطه سیاستهای انقباضی، انفعالی و دفاعی بانک مرکزی که ناشی از اختلاس اخیر است، سرمایه های ملی کشور به هدر رود.


نظر شما