پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ آبان ۱۳۹۰، ۱۷:۱۱

شیخی به مهر خبر داد:

کردستان میزبان پانزدهمین جشنواره‌ بین ‌المللی قصه‌ گویی منطقه دو کشور شد

کردستان میزبان پانزدهمین جشنواره‌ بین ‌المللی قصه‌ گویی منطقه دو کشور شد

سنندج - خبرگزاری مهر: مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان گفت: میزبانی پانزدهمین جشنواره‌ بین‌المللی قصه‌ گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منطقه دو کشور به سنندج واگذار شد.

سهیلا شیخی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در رقابت‌ های منطقه دو قصه‌ گویان برگزیده شش استان کشور شامل ایلام، کرمانشاه، لرستان، مرکزی، همدان و کردستان طی مدت دو روز و در سنندج به بازگویی قصه‌ های خود می‌ پردازند.

وی با اشاره به اینکه گروه داوری در نهایت تعدادی از برترین قصه‌ گوهای این جشنواره را به مرحله‌ ی کشوری معرفی می کند، گفت: این رویداد فرهنگی گام مهم و تاثیرگذاری برای معرفی استان کردستان به هنرمندان این عرصه در سایر نقاط کشور است.

مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان افزود: در این جشنواره 32 قصه گو، قصه‌های خود را با موضوعات مختلف مانند دفاع مقدس و زندگانی چهار بانوی بزرگ اسلام (س) و در قالب آزاد ارائه می کنند..

شیخی اظهار داشت: مراسم افتتاحیه جشنواره در سنندج صبح روز 28 آبان و با حضور حسن مسعودی قائم مقام مدیر عامل و رئیس کانون زبان ایران، مرتضی حیدری مدیر هماهنگی امور استان‌ های کانون و جمعی از مسئولان استانی در سالن مجتمع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار می شود.

وی بیان کرد: فاطمه جعفرزاده، مریم مهدوی، معصومه باقری کارشناسان کانون استان‌های کرمان، مرکزی و همدان داوری رقابت‌ های منطقه‌ ای قصه ‌گویی را بر عهده دارند.

مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان ضمن تقدیر از ادارات فرهنگی استان گفت: استانداری کردستان، فرمانداری سنندج، دفتر نماینده ولی فقیه در استان کردستان، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان، مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور، اداره کل آموزش و پرورش، بانک کشاورزی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، حوزه هنری استان و سازمان بسیج دانش آموزی از اداراتی هستند که در این جشنواره با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همکاری دارند.

پانزدهمین جشنواره بین‌المللی قصه‌ گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بهمن ماه امسال در شهر ارومیه برگزار می شود.

کد خبر 1459375

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha