به گزارش خبرنگار مهر، کاراته کاهای قمی عضو تیم مقاومت بسیج در فاصله بین نیم فصل نخست و دور برگشت رقابتهای لیگ برتر زیر نظر مربی با سابقه خود غلامرضا دباغیان تمریناتشان را پیگیری کرده اند تا در هفته نخست از دور برگشت رقابت های سوپر لیگ کاراته با آمادگی کامل مقابل حریفان قرار بگیرند.
بر اساس برنامه ریزی سازمان لیگ فدراسیون کاراته، هفته نخست از دور برگشت رقابت های سوپر لیگ کاراته باشگاه های کشور در شرایطی روز جمعه بیست و هشتم آبان ماه در مرکز آموزش فنی شهید مهاجر اصفهان برگزار می شود که کاراته کاهای تیم مقاومت که چهره های شاخص کاراته قم نیز در آن حضور دارند، در این هفته از رقابت ها باید جدال حساسی با حریفان برگزار کنند.
در مسابقات امسال سوپر لیگ کاراته باشگاه های کشور تیم کاراته باشگاه مقاومت به مربیگری مربی سرشناس و صاحب نام کاراته استان قم یعنی غلامرضا دباغیان که سال ها هدایت تیم ملی کاراته بزرگسالان کشورمان در مسابقات جهانی، بین المللی و آسیایی بر عهده داشت، با نفرات شاخص قمی مقابل حریفان سرشناس خود صف آرایی می کند.
در حالیکه هدایت تیم کاراته مقاومت بسیج را غلامرضا دباغیان مربی قمی و سرمربی سابق تیم ملی کاراته کشورمان در مسابقات آسیایی، بین المللی و جهانی بر عهده دارد، چهار کاراته کای قمی در اوزان مختلف نیز عضو این تیم هستند.
امیر مهدیزاده قهرمان آسیایی و بین المللی کاراته کشورمان، محمدهادی داود آبادی عضو تیم ملی کاراته بزرگسالان کشورمان در مسابقات جهانی صربستان، محمد تقی زاده و ناصر نجفی چهار کاراته کای قمی حاضر در سوپر لیگ کاراته باشگاه های کشور در عضویت تیم مقاومت بسیج محسوب می شوند.
این در حالی است که در مهمترین بازی هفته اول دور برگشت تیم کاراته فولاد مبارکه اصفهان، صدرنشین رقابت ها به دیدار تیم کارته دانشگاه آزاد، تیم دوم جدول می رود، ضمن اینکه فولادی ها که در پنج سال گذشته مقام قهرمانی سوپر لیگ را به خود اختصاص داده اند، برای صدرنشینی خود، روز جمعه چارهای جز شکست دانشگاه آزاد تهران ندارند، تیمی که هفته به هفته آماده تر از قبل نشان داد و حتی در روز پایانی دور رفت سوپر لیگ موفق شد تیم کاراته فولاد را در بخش کومیته شکست دهد اما بدلیل باخت در کاتا در مجموع امتیازات نتیجه را واگذار کرد.
روز جمعه هر چند فولاد تنها یک بار به روی تاتامی می رود، اما دانشگاه باید مقابل پاس همدان صف آرایی کند، تیمی که در هفته آخر دور رفت و در خانه اش با شکست دادن تیم مقاومت شگفتی ساز شد.پاسی ها پیش از رویارویی برابر دانشگاه، با ارژن فارس دیدار خواهند کرد.
مناطق نفت خیز جنوب که در نیم فصل اول نتوانست جایگاه خود را در بین سه تیم برتر تثبیت کند، برای رسیدن به خواسته اش روز جمعه دو مسابقه مهم را برگزار خواهد کرد. نفتی ها ابتدا با صنعت برق هرمزگان و سپس با ارژن فارس پیکار میکنند اگرچه برق و ارژن حریفان دست و پا بسته ای نیستند، اما برد در این دو بازی برای مناطق نفت خیز که خود را برای جام باشگاه های جهان آماده می کند، بسیار حایز اهمیت است.
تیم مقاومت که در نیم فصل اول با توجه به درخشش اعضای خود در نیم فصل نخست عملکرد قابل توجهی داشت، دور برگشت سوپر لیگ را با مبارزه مقابل شهرداری بندرعباس آغاز می کند و در نبرد دیگر به مصاف سپاهان نوین خواهد رفت، ضمن اینکه در دیگر بازی روز جمعه دو تیم همشهری یعنی شهرداری بندرعباس و صنعت برق هرمزگان رو در روی هم صف آرایی خواهند کرد.
در دور برگشت سوپر لیگ کاراته/
کاراته کاهای قمی در ترکیب مقاومت بسیج روی تاتامی میروند

قم - خبرگزاری مهر، کاراته کاهای قمی از فردا در آغاز دور برگشت پیکارهای سوپر لیگ کاراته باشگاه های کشور در ترکیب تیم مقاومت بسیج مقابل حریفان روی تاتامی می روند.
نظر شما