۱۰ آذر ۱۳۹۰، ۱۶:۲۰

هاشمی:

لغو تجارت "کوله بری" عامل افزایش قاچاق در مناطق مرزی می شود

لغو تجارت "کوله بری" عامل افزایش قاچاق در مناطق مرزی می شود

کرمانشاه ـ خبرگزاری مهر: استاندار کرمانشاه گفت: تجارت کوله بری در بازارچه های مرزی، یکی از ابتکارات سودمند دولت است که باید مورد حمایت قرار گیرد ولی اگر این رویه تجارتی متوقف شود، بی شک قاچاق کالا جای آن را می گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید دادوش هاشمی ظهر پنجشنبه در نشست کارگروه توسعه صادرات استان، گفت: انتظار داریم که تمامی امور جاری با گذشت چندین سال از فعالیت صادراتی در بازارچه های استان منظم و سیستماتیک شوند.

استاندار کرمانشاه تاکید کرد: شاید نظم بخشیدن به بازارچه های استان باب میل برخی از دوستان نباشد، ولی این کار باید در اسرع وقت انجام شود تا روحیه تولید در تولیدکنندگان کشور ایجاد شود.

هاشمی افزود: با ساخت پایانه ای پیشرفته و ارائه خدمات مطلوب به تجار و بازرگانان، سیمایی مدرن از استان کرمانشاه را ترسیم کنیم، این وضعیت باید به گونه ای باشد که پایانه استان کرمانشاه نسبت به پایانه های مهران و شلمچه، مهمتر جلوه کند.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه کاروانهای زیارتی خود عاملی برای رونق اقتصادی استان هستند، تصریح کرد: برای تردد بهتر و بیشتر زوار از پایانه های استان کرمانشاه، مسئولان مربوطه زیرساختهای لازم را آماده کنند.

وی گفت: عملیات زیر ساختی پایانه پرویزخان از امروز آغاز می شود، ولی نباید به این امور قانع باشیم و باید ظرف 15 روز آینده عملیات احداث ساختمانها و اماکن رفاهی در این پایانه شروع شود.

استاندار کرمانشاه در پایان با انتقاد از توقف تجارت کوله بری در بازارچه های مرزی، تاکید کرد: تجارت کوله بری در بازارچه های مرزی، یکی از ابتکارات سودمند دولت است که باید مورد حمایت قرار گیرد ولی اگر این رویه تجارتی متوقف شود، بی شک قاچاق کالا جای آن را می گیرد.

کد خبر 1474502

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha